Sistem Büro Makinaları

  • Ofis ve Büro Mobilyaları
  • KAYSERİ

Hakkımızda

15 Yıldır Büro Makineleri sektöründe hizmet veren Sistem Büro Makineleri gücünü müşterilerine verdiği kesintisiz 24 saat hizmetinin kalitesinden almaktadır.

Politikamız, müşterilerimizin talep ettiği ürün ve hizmetlerin en kısa zamanda, en uygun fiyatla ve en yüksek kalitede onlara ulaştırılmasıdır.

İlk yıllarda, değişik marka mekanik ve elektronik daktiloları pazara sunan Sistem Büro Makineleri, daha sonraki dönemlerde ürün çeşitliliğini artırarak bilgisayar, faks, dot matrix printer, laser printer, multifunction cihazlar ve etiket yazıcılar gibi değişik büro makinelerini eklemiştir.

Sistem, basta Kayseri olmak üzere çevre illerde geniş teknik servis ağı ile, kullanıcılara satış sonrası servis güvencesi ve teknik servis hizmetini de beraberinde sağlayarak müşteri memnuniyetini maksimuma çıkarmayı ilke edinmiştir. Bunun sonucu olarak, pazar payımızı büyütmemizde en büyük destek, memnun müşteri potansiyelimizin firmamızı referans göstermesi olmuştur.

ÇÖZÜM & HİZMETLERİMİZ




S-Matik, geniş ve esnek ürün yelpazesiyle sıralandırma ve kuyruk yönetimi konusundaki; ortalama bekleme süresini azaltma, personel/gişe planlama, müşteri öncelik yönetimi vb... her türlü sorununuza çözümler üretmeyi hedeflemektedir.

Örnek Uygulamalarımız;

Banka-Şube Yönetimi: Banka şubelerinde sıra yönetimi müşteri memnuniyetini birebir ilgilendirdiğinden S-Matik, Bankanın genel müşteri memnuniyeti hedef ve öncelikleriyle uyumlu çözümler sunmaktadır. S-Matik sayesinde müşterileriniz ve hizmet veren ekibiniz daha verimli, daha az zaman kaybıyla işlemlerini gerçekleştirme olanağına sahip olacaklardır. Elde edeceğiniz detaylı raporlar daha etkin personel planlaması ve değişik öncelikler tanımlama olanağı sunar.

Hastane-Servis Yönetimi: S-Matik, Hastaların ilgili servislere otomatik olarak yönlendirilmesini ve polikliniklerin iş yükünün etkin bir şekilde dağıtılmasını sağlar.

Kamu-Özel Kuruluşlar Yönetimi :S-Matik, yoğun hizmet sunulan tüm kamu/özel kurumlarda da gişe memurlarının etkinliğini ve hizmet alanların memnuniyetini artırmaya yönelik çözümler sunar. S-Matik çözümleri PTT Şubeleri, THY ofisleri, Noterler, Vergi Daireleri, Nüfus Müdürlükleri, Su-Elektrik-Doğalgaz İdareleri, Emniyet Müdürlükleri, Askerlik Şubeleri vb... alanlarda ilgili kurumların çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir.

ÜRÜN KATEGORİLERİ;

MILONIC

Ttnet /Smile ADSL/Doping ADSL
Restorant Yonetim Sistemleri
Sıra Sistemleri
Hastahane Acil Çağrı Sis.
Brother Bolge Yetkili Servisliği
Pegasus Satış/Servis


İletişim

Yetkili Ferruh ALAYBEY
GSM 0505 633 66 66
Telefon 0352 231 22 45 - 0352 221 22 45
Faks 0352 231 08 37
Email info@sistemburo.com
Resmi Web Sitesi www.sistemburo.com
Adres İstasyon Cad.Alaybey Ap. No:21-3 KOCASİNAN
Şehir KAYSERİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri