Beta Gıda San. Ve Tic. Aş.

  • Gıda
  • ADANA

Hakkımızda

BETA Uluslararası Anonim şirketi 1978’de Adana’da kuruldu ve kısa zamanda alanında büyük başarı kazandı. Fakat ticari başari grubun kurucusu Besir Ugur için yeterli değildi.

VİZYONUMUZ;

Gerçek bir centilmen olan Besir Ugur’un gönlü aslinda hep çay isinde kalmisti. Çaya olan ilgisi ile tarz ve zarafet düskünlügü birlestiginde 80'lerin sonuna dogru grup kaçinilmaz olarak "centilmenlerin isi" olarak bilinen çay ticaretine adim atti.
DAHA İLERİYE GİTMEK;

Beta, markalarinin gücünü daha da ileriye götürerek buzlu çay, gazli ve gazsiz mesrubat, meyve suyu ve sise suyu alanlarinda da faaliyetlerini sürdürüyor.

ÇAY SANATININ BASİT AMA KATI KURALI

İsin anahtari çayin türleri, hangi türün dünyada nerede en iyi yetistigi, en iyi üretim uygulamalari, paketleme ve pazarlamanin püf noktalari hakkinda tam bir bilgi sahibi olmaktadir. Beta dünyaya çok genis bir ürün yelpazesi sunar. Beta, Bayce, Howdah ve hatta Sri-Lanka’da (Seylan) yaklasik yüz yil önce dogmus Champion, Beta’nin markalaridir. Beta farkli türlerde, farkli ambalajlarda, siyah, yesil, aromali ve aromasiz yüzlerce ürünü bu markalar altinda sunmaktadir.

ÜRÜNLERİMİZ;

-ÇAY
*Beta Tea
*Champion
*Bayce
*Howdah Brand


ÖDÜL VE DİPLOMALAR

2007 Yilinin 12-16 Şubat tarihinde Rusya’da Moskova sehrinde geçen TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENMİŞ OLAN 14. ULUSLAR ARASI GIDA ÜRÜNLER‹ FUARININ EN İYİ GIDA ÜRÜNÜ tattirma yarismasina sirketimiz BETA Moskovada katildi. Bu yarismaya BETA kendisinin ürettigi 10 ürünü ile katildi ve ilk ödülleri alan sirketler sirasina girdi. Alinan ödüller ALTIN MADALYA VE D‹PLOMA Beta sirketinin ürettigi çaylarrin kalitesi için verildi. Katilan çay çesitleri: Beta Tea English Afternoon, Beta Tea English Breakfast, Beta Tea English Tea No 1, Beta Tea Gold Beta Tea Selected Quality, Beta Tea OPA, Beta Tea Selcted Quality Teabags, Beta Tea ASSAM Garnet, Beta Tea Green Tea Champion Pekoe Beta-Moskova ofisinin genel müdürü Ali U¦UR’a da TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞI tarafindan yönettigi sirketin ürünkalitesinin en iyi oldu için ve ilk siralarda bulundugu için altin madalya ve diploma kendisine verildi.

İletişim

Yetkili ERTAN SÜRER
GSM 0532 374 19 32
Telefon 0322 457 72 07
Faks 0322 457 73 93
Email beta@beta.com.tr
Resmi Web Sitesi www.beta.com.tr
Adres Cemalpaşa Mah. Fuzuli Cad. 14 Sok. Gülsa Apt. No:5/A
Şehir ADANA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri