Yakup Akgül Ahşap

  • Ahşap - Parke
  • ANTALYA

Hakkımızda

AKGÜL AHŞAP denince ilk akla gelen istenilen ölçü ve ebatlarda üretim yapan firmadır.

1957'den bu yana mobilya ve ahşap sektörü içerisindeyiz .Ev mobilyaları ve dekorasyon işleri yapmaktaydık.Son 10 yıldır mutfak dolap kapakları , dış kapı ve oda kapıları , çift yüz kapı göbekleri , tek yüz göbekler , çeşitli profiller ve süpürgelik üretimi yapmaktayız.

Mutfak kapaklarımız mutfağın estetiğini ve çekiciliğini oluşturan 100 C' sıcaklıkta ve 5 atü basınçla preslenen MDF üzeri ahşap kaplamalı malzemelerdir. İstenilen doğal ahşap kaplamadan ve istenilen ölçü ve ebatlarda yapılan kapaklar 12 modelden oluşmaktadır. Firmamızın ürettiği kapakların ithal kapaklardan farkı ise istenilen ölçülerde yapılabilmesidir. Dolayısıyla belli bir standarda bağlı kalmayarak müşterinin isteği doğrultusunda hareket ediyoruz.

Firmamızın bir diğer önemli üretimi ise 22 mm 'den başlayarak daha da kalınlaşan tek parça çift taraflı preslenen göbeklerdir. Bu tür bir çalışma tüketiciler için daha kullanışlı ve daha ucuz oluyor. Kapı göbeklerini tek parça halinde çift taraflı presleyebilen ilk ve tek firma olan AKGÜL AHŞAP bu alanda çalışmalarını her geçen gün artırmaktadıt.

Firmamız ürettiği ürünlerin uzunluğunda özgürlük sağlamaktadır. Uzunlukta 3660 mm 'ye , genişlikte ise 1250 mm 'ye kadar üretim yapabiliyor. İthal kapaklara duyulan ihtiyacı karşılayabilecek altyapıya sahip olan AKGÜL AHŞAP modern cihazları sayesinde sektörde öncü olabilecek kapasiteye sahiptir.

Sektöre detaylı bir şekilde baktığımız zaman göreceğiz ki bir tarafta ucuz ve kaltesiz ürünler , bir tarafta ithal edilen kaliteli ve çok pahalı ürünler. Dolayısıyla çoğu tüketici kalitesiz ürünü almak istemiyor ama çok pahalı ürünüde alamıyor. Biz yani AKGÜL AHŞAP ise bu oluşan orantısızlık arasında kalmaya çalışarak ithal gelen ürünler gibi kaliteli ve güvenceli ama o kadar pahalı olmayan ürünler üreterek bu orantısızlığı ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.

ÜRÜNLERİMİZ;

• BANYO

• ÇELİK KAPI

• GÖBEK

• KAPAK

• KAPI

• KASA-PERVAZ

• PROFİL

İletişim

Yetkili Ali AKGÜL
GSM 0533 307 14 15
Telefon 0242 721 09 32 - 0242 721 05 04
Faks 0242 721 09 33
Email akgul@akgulahsap.com.tr
Resmi Web Sitesi www.akgulahsap.com.tr
Adres MERKEZ : San. sit. 9. blok karşısı ek site SERİK ANTALYA

İstanbul Ümraniye Ofis:Y.Dudullu alemdağ Cad. Ulus Sk. No:16
Ümraniye İSTANBUL

İstanbul Bahçelievler Ofis:Cumhuriyet Mah. Ceylan Sk. No:6 C.kahve Bahçelievler İSTANBUL

Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri