Modema

  • Ahşap - Parke
  • ANKARA

Hakkımızda

Modema Hakkında:



1970'li yıllardan bu yana ahşap sektöründe faaliyet gösteren ortaklar, 1999 yılında bir aile şirketi olarak kurdukları MODEMA'ya tecrübelerini aktararak; bu günün uzman ve profesyonel kadrosunu oluşturmakla kalmamış, geleceğin kurumsallaşma vizyonuna sahip sektöründe öncü bir firma olmanın temellerini atmıştır.



Firmanın ana üretim konusu "folyo kaplı ahşap profil" dir. Bu profillerin üretimi için kullanılan malzemeler çok çeşitli olabilmektedir. Üzeri kaplanan profil şeklindeki malzeme genelde MDF olmasına rağmen, aliminyum, plastik, masif ağaç da olabilmektedir. Profilin dışına kaplanan malzeme de emprenyeli kağıt, termoplastik folyo (PP, PVC, DPP vb.) ve doğal kaplama olabilmektedir.



İsteğe bağlı her türlü model üretilebilmektedir. Bu ürünlerin stokta sürekli bulunması kullanıcılar için sorunsuz iş teslimlerinde kolaylık sağlamaktadır. Esnek üretim programı ile özel isteklerin çok hızlı sonuçlandırılması mümkün olmaktadır. Standart üretimde kullanılan hammaddeler çok farklı kriterlerde test edilerek seçilmiş olup sonuçta kusursuz ürünler amaç edilmiştir.



Firma bugün gerek yurt içinden gerekse yurt dışından gelen taleplere cevap vermekte, aynı zamanda yüksek teknolojiyi kullanmayı kendine misyon edinerek yatırımlarına devam etmektedir.

Ürünler

Süpürgelik

Geçiş Profili

Duvar Profili


İletişim

Yetkili Mehmet BAYIR
GSM
Telefon 0312 815 44 44
Faks 0312 815 55 10
Email info@modema.com.tr
Resmi Web Sitesi www.modema.com.tr
Adres İstanbul Yolu (E5) 22. Km 176. Sok. No. 6 Saray Köy Kazan
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri