Yıldızlar Ahşap

  • Ahşap - Parke
  • ORDU

Hakkımızda

Firmamız helen Genel müdürü olarak görev yapmakta olan Sn:Cemalettin YILDIZ `tarafın`dan 21 yaşında, 30m2 dükkan`da ahşap pencere imalatı ile başlamış olup ilerleyılar içinde 1996 yılında hazır kapı satışı ve pvc pencere imalatı yapmaya başlamıştır.2002 yılında organize san böl gesinde 3,100 m2 alan da modern fabrikamız`da hizmet vermeye başladık. Toptan seri kapı imalatı,winhouse pvc imalatı,modüler mutfak dolabı ve banyo dolapları,toptan laminat parke,inşaat taahüt hizmetleri,geniş bir ürün yelpazesi sunarak,üretim de günümüz son teknolojiye uygun CNC makinalarımızla,eğitımli,işinde deneyimli personelimizle tüm müşterilerimize en kaliteli en hızlı ekonomik çözüm ve hizmet sunmaktayız.


Ürünlerimiz marka tescilli ELİFDOOR,RENDEMO adı altında tüm türkiye ve yurtdışı pazarına yönelerek seri üretim kapasitemiz mavcut olup daima daha fazla istihdam etmek,en öncelikli görevlerimizdir.2007 yılından itibaren MOPAX markası altında mebran kapak üretimi yapılmaktadır.

Firmamız ticaret ahlakı GÜVEN-YENİLİK-KALİTE-SAYGI-SABIR-ilkeleri doğrultusunda daime yüksek hedefler tutup sektörümüzde herzaman öncü firmalardan biri olarak yerimizi almaktayız.

``KALİTEMİZ İŞÇİLİĞİMİZDİR``

ÜRÜNLERİMİZ;

ELİFDOOR KAPI ÇEŞİTLERi
ELiFDOOR KASA ÇEŞİTLERİ
ELİFDOOR PEVRAZ ÇEŞİTLERİ
RENDEMO MUTFAK MODÜLLERİ
RENDEMO MODÜLER BANYO VE GENÇ ODASI
ÇELİK KAPI ÇEŞİTLERİ
BALKON CAM KAPLAMA
LAMBİRİ KERESTE

İletişim

Yetkili Cemalettin YILDIZ
GSM
Telefon 0452 234 16 53 - 0452 234 89 67
Faks 0452 234 44 60
Email info@yildizlarahsap.com
Resmi Web Sitesi www.yildizlarahsap.com
Adres Organize Sanayi Bölgesi Karapınar Mah.1164 Nolu Sk.No 4
Şehir ORDU

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri