İdea Butik Dershane

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • KOCAELİ

Hakkımızda


Özel İdea Butik Dershane’de, öğrencilerimizin ilköğretimin ilk basamağından başlayarak derslerindeki başarıyı arttırmaları, ilerleyen sınıflardaki seviye belirleme sınavlarında başarılı olmaları ve iyi bir liseyi kazanmaları amacının yanı sıra; üniversite hazırlık sürecinde de kişiye özel hazırladığımız programlarla hedefledikleri üniversiteye girmelerine destek olunmaktadır. İdea her yaştan öğrencisine uzman öğretmenleri ile; sadece ders konularını değil, planlı çalışma disiplini kazandırarak etkin öğrenmeyi öğretmektedir.

Her branşta uzman öğretmen ve akademisyenler İdea çatısı altında, hem grup dersleri hem de özel dersler vermek üzere bir araya gelmişlerdir. Tüm branşlarda yetkinliğinden ve tecrübesinden emin olduğumuz öğretmenler, sadece uzman oldukları alanlarda ders vermektedirler. İdea’nın her öğretmeni, öğrencilerinin ezber eğitim anlayışından uzaklaşıp derse aktif katılımını gerçekleştirerek, hedefledikleri okullara yerleşebilmelerine veya hedefledikleri sınıf notunu alabilmelerine olanak sağlamaktadır.

Uzmanlık alanları sadece eğitim ve öğretim olan kişiler tarafından kurulan Özel İdea Butik Dershane; öğrencilerinin ve velilerinin güvenlerini kaybetmeden ve başka ders desteklerine gereksinim duymadan, sadece liseye girişte değil, üniversiteye girene kadar bizimle olabilecekleri eksiksiz bir ortam ve sürekli bir hizmet sağlamaktadır.

İdea; maksimum 5 kişilik sınıflarda, her sınıf için belirlenecek eğitim koçlarının gözetiminde, tecrübeli rehberlik hizmetimizle her öğrencimize özel programlar sunmaktadır. Özel İdea Butik Dershane; kalabalık sınıflar yerine, 5 öğrencinin olduğu sınıflarda, öğrenciye özel planlanmış bir eğitim programı ile sınavlara hazırlanma imkanı sunmaktadır. 5 kişilik bir sınıf ortamında öğretmenlerin her bir öğrenciye ayıracağı zamanın fazlalığının, öğrenciler arasındaki etkileşim ve iletişimin, öğretim sürecinin verimini artıracağı şüphesizdir.

İdea'nın eğitim koçluğu hizmeti ile, her bir sınıftaki öğrenciler kendileri için belirlenmiş eğitim koçlarının gözetiminde olacaklardır. Eğitim koçları, öğrencilerini yakından takip ederek varsa eksik yönlerini en kısa zamanda tamamlamalarını sağlayacaklar, öğrencileri ile sürekli iletişimde olacaklardır. Eğitim koçları aynı zamanda, rehberlik öğretmeni ile paralel olarak öğrencilerin en doğru şekilde yönlendirilmeleri için çalışacaklardır.

Özel İdea Butik Dershane; öğrenci velileriyle düzenli iletişim kurarak, öğrencinin performansı ve gelişimi ile ilgili değerlendirmeleri yapıp, deneme sınavı sonuçlarıyla ilgili bilgileri velilerine iletmektedir. Deneme sınavları sonuçlarına sitemizden de ulaşılabilmektedir. Velilerle birlikte yapılan değerlendirmeler sonucunda, uygulanan programlar kişiye özel olarak tekrar düzenlenebilmektedir.

MİSYONUMUZ;

Gençlerimizin kendi kişisel yetenek ve gereksinimlerine uygun, hayattan beklentileri doğrultusunda geleceğe hazırlanmaları, sınavlarda en üst düzeyde başarıyı yakalamaları, mutlu olabilecekleri meslekleri edinmelerine yardımcı olmanın yanısıra; kendisi ile barışık, değişimleri takip eden, azimli, çalışkan, kendisine ve çevresine saygılı, analitik düşünebilen, sorgulayan, katılımcı, yaratıcı, bilgi üreten ve paylaşan, topluma faydalı, kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

VİZYONUMUZ;
Eğitim metodumuz ve çağımıza uygun modern ortamımız ile, eğitim sürecinin ilk basamaklarından başlayarak bu uzun maratonda, gençlerimize sunduğumuz sınırsız bilgi, eğitim koçluğu ve rehberlik hizmetleri ile onları geleceğe hazırlayan, topluma faydalı bir gençliğin yetişmesine katkıda bulunan, sürekli öğrenmeyi ve gelişimi benimseyen hizmet anlayışımız ile, örnek ve lider bir kuruluş olmaktır.


İletişim

Yetkili ŞAHİN NEİDİM
GSM
Telefon 0 (262) 3246911
Faks 0 (262) 3246911
Email ideabutikdershane@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.ideaegitim.com.tr
Adres LEYLA ATAKAN CAD.
GÜMÜŞ APT. NO : 35 KAT :3 DAİRE : 5-6
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri