Bahariye Halı

  • Halı Kilim
  • TEKİRDAĞ

Hakkımızda

BAHARİYE HALI OLARAK; 1951 yılında yün iplik üretimi ve kumaş dokuması ile Türk tekstil endüstrisine giriş yapmıştır. Sürdürülebilir büyümenin yolunun yatırım olduğunun farkında olan firmamız endüstriyel ve teknolojik gelişmelere uygun hamlelerle kazancını sürekli olarak yatırıma dönüştürerek Türkiye'nin önde gelen markalarından biri olarak telafuz edilmeye başlanmıştır.
Halı üretimine 1980 yılında İstanbul-Eyüp’teki bir fabrikada başlayan Bahariye Mensucat San. ve Tic. A.Ş., 1988 yılından 2009 yılına kadarki sürede İstanbul-İkitelli Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerde gerçekleştirdiği üretimini bugün Çorlu/Veli Meşe Çorlu’daki 50.000 m2'lik kapalı alana sahip üretim tesislerinde gerçekleştirmektedir.
Bugün yüzlerce çeşit ve desen seçenekle modayı ayağa getiren halı markamızın temelleri ise kendi ürettiğimiz kadife dokuma tezgâhındaki denemelerle başlamıştır. 1980 yılında başlayan halı üretimi bugün tam entegre tesislerde üretilen halıları Türk tekstil sektörüne ve tüketiciye sunulmaktadır. İplikten halı üretimine kadar bütün prosesleri son teknolojilerle donatılmış kendine ait tesislerde gerçekleştiren Bahariye Mensucat San. ve Tic. A.Ş. sadece yaşam alanlarını daha da özel bir yere dönüştüren halıları değil, yaşam tarzlarını, beğenileri ve birbirinden farklı kültürleri dokuyor ilmik ilmik.

ÜRÜNLERİMİZ;

-İNCİ

-TOPKAPI

-DREAM SHAGGY

-SAFİR

-SÜPER KAŞMİR

-DOMİNO

-HAYAT

-AQUA SHAGGY

-NEW BESTE

-SHAGGY

-SİLVER

-SİLVER ÇOCUK

İletişim

Yetkili ÖNDER YILDIRIM
GSM 0505 775 30 02
Telefon 0282 674 52 40-41
Faks 0282 674 52 39
Email onder@bahariyehali.com / info@bahariyehali.com
Resmi Web Sitesi www.bahariyehali.com
Adres Veli meşe beldesi, Hacı şeremet mevki, 59880 Çorlu
Şehir TEKİRDAĞ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri