Birlik Ticaret Bims Ve Beton Ürünleri

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • SİVAS

Hakkımızda

1968 yılın şarkıþla da faaliyetine başlayan firmamız daha o zamanlar küçük bir atölye iken şimdi zamanın ve teknolojinin şartlarına uyarak üretim aşamasının başından sonuna kadar bilgisayarlı makineler ile tam kapasite üretim yapmaktadır.40 yılı aşkın süredir yapı elamanları alanında hizmet verdiğimiz sektörümüzde edindiğimiz bilgi ve deneyimleri kendi bünyemizde oluşturduğumuz teknik ekip ile geliştirdiğimiz projelerimizi inşaat sektörüne sunmaktayız.

Günümüzde kaliteli üretimin yanýnda,''işletmelerin varlığını devam ettirebilmeleri Müşteriye sahip olmada yatmaktadır'' ilkesi ile firmamız üretimde kalite ve fiyatta uygunluk prensibi ile çalışmaktadır.

Vizyonumuz;

Yurtiçinde ve yurtdışında ulaşılan başarılı konumu sürekli geliþtirerek yapı malzemeleri hizmetlerinde Türkiye'de en iyiler arasında olmak, ileri teknoloji bilgisi, dinamik ve yetkin kadrosuyla, giriþimci, sağduyulu, müşteri odaklı yaklaşımıyla “Mükemmel hizmet şirketi olmak” tır.
Misyonumuz;

Internet ve iş süreçleri deneyimi ile birleştiren BiRLiK YAPI'nın misyonu, özgün hizmet anlayış ve güncel teknoloji kullanımıyla müþterilerinin iş ihtiyaçlarına birebir en uygun cevap veren çözümler geliştirmektir.
Stratejimiz;

Müşterilerimizde oluþan ihtiyaçları yakından takip etmek ve ihtiyaçlara yönelik öncü çözümler sunmak. Müþterilerimizi iþ ortaklarımız olarak benimseyip, bitmeyen yakın ilişkiler ile yüksek memnuniyetin devamını sağlamak ve yeni geliþen ihtiyaçlara çözüm sunmak. Teknolojide geliþmeleri takip ederek, yeni ürün ve çözümleri geliştirmek, ve sonuçlandırmaktır. En iyi ve güvenilir iş ortaklıkları kurarak, güçlü kanal yapısı ile iç ve dış pazarda gelişmeyi sağlamak. şirket çalışanları arasında “kuvvetli kültür’’ oluşturmak ve aile olarak çalışmaktır

İletişim

Yetkili RAMAZAN KARASOY
GSM 0544 899 62 73
Telefon 0346 512 26 61
Faks
Email birlik-ticaret@windowslive.com
Resmi Web Sitesi www.birlikbims.net
Adres Yeni Sanayi Sitesi Şarkışla
Şehir SİVAS

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri