Uğur Yapı Malzemeleri

  • Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1999 yılında zemin kaplama uygulaması hizmetleri veren firmamız 2009 yılından itibaren kendi bünyesi altında hizmet vermeye başlamıştır. Geniş ürün yelpazesini profesyonel ve zamanında uygulamayla birleştiren UĞUR YAPI zemin kaplamaları konusunda tecrübe ve hizmet kalitesini arttırarak müşteri portföyünü geliştirmiştir.

İnternet sitemiz üzerinden sunduğumuz ALÇI kaplama tipleri ve markalarına göre inceleme yapabilir, örnek uygulama resimlerini inceliyebilirsiniz. ALÇI kaplamaları çözümleri için doğru yerdesiniz..

Misyon:

Sektörümüzdeki yeniliklerin takipçisi olarak, kalitemizden ödün vermeden,en yeni ürünleri en kısa zamanda müşterilerimize sunmak ve müşteri memnuniyeti oluşturmak en büyük hedefimizdir...

Vizyon:

Güvenilirlik ve kalite ilkelerinden vazgeçmeden, müşteri memnuniyeti ve ihtiyaçlarını esas alarak, kendi doğrularımız çerçevesinde sektörümüzde aranan bir marka olarak kalmak ve yenilikçi ruhumuzla istikrar içinde büyüyen bir şirket olarak uluslararası pazardaki yerimizi güçlendirmek ve uzun vadede kalıcı olmasını sağlamak.

ÜRÜNLERİMİZ;

-İÇ CEPHE ( ALÇIPAN )

-DIŞ CEPHE ( ALÇIPAN )

-STAFOR

-LAMİNAT PARKE

-HIRDAVAT

HİZMETLERİMİZ ;

-İÇ VE DIŞ CEPHE BOYA

-ÇATI YAPIM VE ONARIM

-FAYANS VE KALEBODUR

-KOMPLE EV İŞ TADİLAT

İletişim

Yetkili SUAT UĞUR
GSM 0533 767 40 75
Telefon 0216 561 35 31
Faks 0216 561 35 31
Email info@uguryapidekorasyon.net
Resmi Web Sitesi www.uguryapidekorasyon.net
Adres Merve Mah.M.Sinan Bulv. No :112 Yenidoğan/Sancaktepe
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri