Ekip Rulman

  • Rulman
  • BURSA

Hakkımızda

1918 yılında Robert Kling Wetzlar GmbH adıyla kurulmuş ve sanayi rulmanları üretimine başlamıştır.Sürekli gelişen teknolojisi ile SOLMS OBERBIEL (ALMANYA),ABLAR (ALMANYA) ve GRENCHEN (İSVİÇRE) üretimini gerçekleştirmektedir.

Kaliteli rulman ihtiyacı sebebiyle,yeni teknolojiler ve değişik hammaddeler kullanarak ürün kalitesinde ilerleme sağlamaktadır.IBC'nin en büyük hedefi ürün performansında sürekli artış,daha geniş bir ürün yelpazesi ve uygun fiyatlara rulman teminini sağlayabilmektir.

HİZMETLERİMİZ;

IBC RADYAL RULMANLAR

Farklı uygulama alanlarında kullanılırlar. Hafif sürtünmeye bağlı olarak yüksek hız uygulaması gereken yerlerde kullanılır. Her iki yanı açık veya saç kapaklı veya plastik kapaklı olabilir.60..,62..,63..,64.. tiplerinde üretilir.

IBC SİLİNDİRİK MAKARALI RULMANLAR

Tek sıralı çeşitlerde üretilir. Silindirik makara dizini radial yönde maksimum yük taşıma kapasitesi sağlar. Bu tip rulmanlar eksenel yük taşıyamaz. Silindirik Makaralı Rulmanlar çeşitli ihtiyaçlara göre farklı dizayna sahiptir; N-NU-NJ-NUP-NF tiplerinde üretilir.

IBC EĞİK BİLYALI RULMANLAR

Tek sıralı ve çift sıralı tiplerde üretilir. Radial ve eksenel yönlü yüklerde kullanılabilir.Eksenel yük taşıma kapasitesi temas açısı yükseldikçe artmaktadır. Tek Sıralı Rulmanlar 70.., 72.., 73.. tiplerinde üretilir. Temas açıları 40 derecedir. Farklı şekillerde monte edilir:

IBC KONİK MAKARALI RULMANLAR

Bu tip rulmanlar yüksek hız ve yüksek radyal – eksenel yükler için üretilmiştir. Genelde 30…, 31…, 32… tiplerinde üretilir. Rulman çiftleri arasındaki aranjman eksenel yükün her iki yönde olmasını sağlar.

IBC EKSENEL BİLYALI RULMANLAR

Sadece eksenel yükleri desteklerler. Kesinlikle radyal yükte kullanılmaz. Merkezkaç kuvvetinden dolayı bilyalar kafesten ayrılmayı denerler,bu nedenle minimum eksenek yükte kullanılmalıdır. 511.., 512.., 513.. tiplerinde üretilir. Standart üretimi dışında yüksek doğruğa sahip p4 ve p5 olarakda üretilir.

IBC SİLİNDİRİK MAKARALI EKSENEL RULMANLAR

Eksenel Bilyalı Rulmanların yük taşıma kapasitelerinin yetersiz kaldığı durumlarda kullanılır. Eksenel yükleri tek yönde destekler. 81… tipinde üretilir.

İletişim

Yetkili Engin SİNKİLER
GSM
Telefon 0224 443 66 00 - 0224 443 67 67
Faks 0224 443 67 68
Email info@ekiprulman.net
Resmi Web Sitesi www.ekiprulman.net
Adres Beşevler Küçük San. Sit. Parkoop 48.cad. N:77 NİLÜFER
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri