Kızılbük Ahşap Evleri

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • MUĞLA

Hakkımızda

10 dönüm bahçe içerisinde, sadece 9 adet olan evlerimizin dışı ve içi, kokulu çam kütüğünden yapılmıştır. İçinde bulunmaktan zevk alacağınız bahçemizde, rengarenk ve hoş kokulu çiçeklerle kaplanmış ve çam, badem, zeytin ağaçları vardır. Evlerin yapımı sırasında doğal ortam bozulmadığından birçok kuş türünü gözlemlemek mümkündür. Kalabalık ve stres yok. Masmavi denizi, bol oksijeni, rutubetsiz havası ve yemyeşil ortamıyla hafızanızda yer edecek bir mekan. Özellikle büyük kentlerin gürültüsünden bıkmış kişilerin doğal ortamda unutulmaz bir tatil yaşamaları için her türlü konfor ve imkan sunulmaktadır.

Mesudiye köyünün özel bir koyunda yer alan Ahşap evlerimiz sahile uzanan çam kokularının arasından geçerken deniz kenarında bulunan şezlong ve şemsiyelerde dilediğiniz kadar güneşin ve tatilin tadını çıkartabilir, tertemiz denize kulaç atabilirsiniz. Yöresel lezzetlerin ve zeytinyağlıların bol olarak sunulduğu bu bölgede birbirinden leziz yemekler yapan restoranlar bulunmaktadır. Ahşap evlerimiz 2 tipte dizayn edildi. İlk modelde 2+1: 3 kişi, ikinci modelde 2+3: 5 kişiye kadar kalmak mümkün. Her iki modelde gayet büyük ve ferah. Salon, yatak odası, mutfak, banyo ve terastan oluşan evlerde buzdolabı, Tv, 24 saat sıcak su ve günlük kullanım için gerekli tüm malzemeler mevcuttur. Konum olarak eşsiz bir manzara ve doğaya hakimdir. Denize yürüme mesafesinde 3 dakika, ortalama 150 metre mesafededir.

Mesudiye köyünün özel bir koyunda yer alan Ahşap evlerimiz sahile uzanan çam kokularının arasından geçerken deniz kenarında bulunan şezlong ve şemsiyelerde dilediğiniz kadar güneşin ve tatilin tadını çıkartabilir, tertemiz denize kulaç atabilirsiniz. Yöresel lezzetlerin ve zeytinyağlıların bol olarak sunulduğu bu bölgede birbirinden leziz yemekler yapan restoranlar bulunmaktadır. Ahşap evlerimiz 2 tipte dizayn edildi. İlk modelde 2+1: 3 kişi, ikinci modelde 2+3: 5 kişiye kadar kalmak mümkün. Her iki modelde gayet büyük ve ferah. Salon, yatak odası, mutfak, banyo ve terastan oluşan evlerde buzdolabı, Tv, 24 saat sıcak su ve günlük kullanım için gerekli tüm malzemeler mevcut.

İletişim

Yetkili Nuran ATASOY
GSM 0532 330 34 81
Telefon 0252 728 01 30
Faks
Email info@kizilbukahsapevleri.com
Resmi Web Sitesi www.kizilbukahsapevleri.com
Adres Mesudiye Hayıtbükü-kızılbük Datça
Şehir MUĞLA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri