Lamazi Ahşap Elektr.aydınlatma San.tic.ltd.şti.

  • Ahşap - Parke
  • İSTANBUL

Hakkımızda

LAMAZİ Ahşap Elektrik Aydınlatma İnş. San. Ltd. Şti. 1990 yılında kurulmuştur. Türkiye`de masif ahşaptan elektrik anahtar sistemleri (düğme, priz, çerçeve) üreten tek firmadır. Yerli ve yabancı diğer firmalar için; ürünlerinin ahşap serilerini de üretmeye devam etmektedir.

Lamazi markasının dayandığı güç; ahşap el işçiliği ile yüksek teknolojiyi birleştirebilmesinden ve ortaya çıkan yüksek kalitedeki ürünleri müşterilerinin taleplerine göre esnek ve hızlı bir şekilde üretebilmesinden gelmektedir. Dünya Standartları’nın üzerindeki ürünlerini dünya piyasası ile kıyaslandığında iki-üç kat daha da ucuza satabiliyor olması ise önemli ikinci gücünü oluşturmaktadır.

Lamazi, yıllarca kaliteli mekanlara kaliteli masif ahşap ürünler sunmuş, ahşabın doğal güzelliğini evlerde kimsenin hayal bile edemediği noktalara taşımıştır. Sürdürdüğü Ar-Ge (Araştırma-Geliştirme) çalışmaları neticesinde çok çeşitli ağaç türlerinden çok çeşitli tip ve özelliklerde ürün yelpazesi ortaya çıkartmıştır. (Venge, Akçaağaç, Meşe, Kayın, Çam, Maun vb.)
Ürünlerinin bir kısmı Orta Asya, Orta Doğu, İspanya, Yunanistan, Fransa ve Ukrayna’ya ihraç edilmektedir.

Kalite Felsefemiz

Yüksek kaliteli yerli elişçiliği ürünlerini yabancı rakiplerinden iki üç kat daha ucuza piyasaya sunabilmesi sebebiyle büyük başarı yakalamıştır. İstanbul’da üretim apmaktadır ve ürünlerinin tamamı TSE ve CE standartlarında ürünlerdir.

Çam (İmbarko Serisi), Meşe (Lapis ve Deriva serileri), Kayın (Zingare Serisi), Maun (Minore Serisi) ağaçlarından ileri teknoloji destekli el işçiliğiyle talaş kaldırma yöntemi kullanılarak seri üretim yapılmaktadır. Aylık üretim kapasitesi 50.000.adet üründür. İsteğe göre değişik ağaçlardan değişik renk ve modellerde özel ürünler de üretilmektedir. Ahşabın bağıl nemi %8’ler düzeyine çekilip, yüzeysel empreyne ve dolgu malzemesi ile tekrar nem alması engellenmektedir. Ahşap hamken sellozik esaslı pigment boya ile hücresel olarak doyurularak istenen renge dönüştürülmektedir. Böylece dışarıdan gelen darbe, çizilme ve aşındırma gibi etkenler sonucunda renk değişimi oluşmamaktadır. Müşterilerinin ya da diğer üreticilerin kendi tasarımlarını da ahşaptan üreterek yeni ürünler oluşmasına katkı sağlamaktadır.

Ürünlerinin üzerine Lazer ile yakma sistemi kullanılarak istenilen yazı, amblem işlenebilmektedir.

Masif ahşap; elektrik anahtar ve prizlerde hem Dünya’da hem de Türkiye’de uzun yıllardır güvenle kullanılmaktadır. Standartlara uygun ve uygun maliyetli ürünler, gerçek ahşabın sıcaklığı ve estetiğiyle birleşince mükemmel ürünler ortaya çıkmaktadır. Ahşap; doğal, sıcak, toz barındırmayan ve kolay temizlenebilen bir malzemedir.

ÜRÜNLERİMİZ;

-ELİT

-KLASİK

-EKO

-KÖŞEM

-PIRLANTA

İletişim

Yetkili Yener ÇELİK
GSM
Telefon 0216 660 14 14
Faks 0216 660 14 14
Email info@lamazi.com.tr
Resmi Web Sitesi www.lamazi.com.tr
Adres Şerif Ali Çiftliği Barbaros Cd. Beyan Sk. Nu:22 Yukarıdudullu-Ümraniye
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri