Temasan Termik Makina

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

Temasan 1977 yılında kurulmuş ve kurulduğu günden beri kendini sürekli geliştirmiş bir firmadır. Her şeyden önce Türk Sanayisinin gelişiminin sorumluluğunu üzerinde hisseden Temasan; dünya standartlarına uygun ürünler üretmektedir. Hızlı değişen teknolojiye ve Türkiye koşullarına kendini adapte eden Temasan, müşterilerine kullanışlı, ekonomik ve kaliteli ürünler üretmeyi kendine amaç edinmiştir. Kurulduğu 1977 yılından beri müşterilerine olan saygısı,verdiği sözleri eksiksiz yerine getirmesi ve kalitesinden asla ödün vermediği çalışmalarından dolayı çevresinde ayrıcalıklı bir yer edinmiştir.

Şirket çalışanlarının büyük destekleriyle, Temasan 1977' den beri binlerce ürünün, yüzlerce taahhüdün altına imzasını atmıştır. Yurt içinde ve yurt dışında halen çalışmakta olan binlerce TEMASAN markalı ürün, firmamızın haklı başarısını ortaya koymaktadır.

Temasan' ın ürettiği ürünleri basınçlı kaplar olarak sınıflandırmak mümkündür. Ürünlerimiz, emprenye ve termik olarak iki ayrı grup altında toplanmaktadır.

Emprenye grubumuzda vakum basınç prensibi ile çalışan pre-sistem ve vac-sistem ahşap emprenye tesisi bulunmaktadır. Önkoruma sistemi diye de adlandırılan bu sistem, ahşabın kullanım ömrünün uzamasına yardımcı olur. Emprenye tesisi ve önkoruma işlemi ile ilgili bilgileri sitemizin içeriğinde bulabilirsiniz.

Termik grubumuzda ise kalorifer kazanı, kızgın su kazanı, buhar kazanı, boyler, eşanjör, hidrofor, degazör tankı, hava tankı, kum filtresi, su filtresi, baca gazı filtresi, soğuk lastik kaplama tesisi,otoklav sistemler üretilmektedir.

Kalorifer kazanı, kızgın su kazanı ve buhar kazanı üretimlerimiz, ürünlerin gerektirdiği ilgili Türk ve Avrupa standartlarına uygun olarak üretilirler ve hepsinin belgeleri mevcuttur. Boyler, eşanjör imalatı, hidrofor tankı, degazör tankı, hava tankı, otoklav sistemleri ve soğuk lastik kaplama tesisi alev görmeyen basınçlı kaplar standardına uygun olarak üretilir. Uygun Avrupa standardına ve direktiflerine göre belgeli olarak üretilen ürünlerimizin gerek tasarımında gerekse üretimlerinde en yeni programlar ve teknolojiler kullanılmaktadır. Yukarıda sıraladığımız ürünlerimizin yanında yakıt tankı, kum filtresi, su filtresi, baca gazı filtresi gibi diğer ürünlerimiz ile ilgili bilgilere yine sitemiz içeriğinden ulaşabilirsiniz. Her zaman siz değerli müşterilerimizin isteklerine, ihtiyaçlarına önem veren şirketimizin internet sayfasını ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

ÜRÜNLERİMİZ;

-Pre-Sistem Emprenye Tesisi

-Vac-Sistem emprenye Tesisi

-Kalorifer Kazanları

-Kızgın Su Kazanı

-Buhar Kazanları

-Boyler

-Eşanjör

-Degazör Tankı

-Yakıt Tankları

-Hava Tankları

-Kum Filtreleri

-Aktif Karbon Filtresi

-Soğuk Lastik Kaplama Tesisi

-Otoklav

-Basınçlı Kaplar

İletişim

Yetkili Göktan GÖKTAŞ
GSM
Telefon 0312 354 17 36
Faks 0312 354 25 53
Email info@emprenye-basinclikaplar.com
Resmi Web Sitesi www.emprenye-basinclikaplar.com
Adres Ostim Organize Sanayi Bölgesi 4. Sokak No:21 Ostim
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri