Egepres Ahşap Ürünleri

  • Ahşap - Parke
  • İZMİR

Hakkımızda

Egepres Postforming Elements, 1979 yılında İzmir’de kuruldu. Geleceğe uzanan bilgi birikimi ve deneyimiyle şu anda, İzmir’in Torbalı ilçesinde, 11.000m2’lik alanda, 6000m2’si kapalı alan üzerine kurulan üretim tesislerinde faaliyetini sürdürmektedir.
Egepres, mobilya fabrikalarına ve mobilya yan sanayisine hazır yarı mamüller üretmektedir.Ürünleri arasında Postforming, Kapaklar, Mutfak Tezgahları, Yüksek High Gloss Kapaklar ve Patentli ürün olan Presforming Dolap Kapakları üretmektedir. Ayrıca Büyük Mobilya Fabrikalarına da fason üretim yapan Egepres, yurt içinde yakalamış olduğu satış başarısını, yurt dışına da taşıyarak, aranılan bir marka olma yolunda, güvenle ilerlemektedir.
Egepres, sektörel gelişmelerin yakın takipçisi, yeniliklerin öncüsü, gelişime açık, kendisini sürekli yenileyen yapısıyla sektöründe öncü bir kuruluştur.

Hayallerinizi sınırlamayın...
Hayallerinizi sınırlamayın... Her girilen odada ve mutfakta değişik bir atmosfer, yepyeni hayaller. Egepres hayallerinizin kapısını sonuna kadar açıyor. Bütün dekoratif ürünlerde kullanılabilen Postforming, High Gloss, pressforming ve Mutfak tezgahları sizi her an ve her odada farklı heyecanlara davet ediyor. Değişik renkler ve motifler ile sınırsız bir yolculuğa hazırmısınız?

ÜRÜNLERİMİZ;

-POSTFORMİNG

-HİGH GLOSS

-PRESSFORMİNG

-TEZGAH

-PVC

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0232 864 17 78 - 0232 864 17 79
Faks 0232 864 16 15
Email info@egepres.com.tr
Resmi Web Sitesi www.egepres.com.tr
Adres Bekir Saydam Caddesi No:21 Pancar - Torbali
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri