Güneysan Güneş Enerjisi San Ve Tic Ltd Şti

  • Güneş Enerjileri
  • GAZİANTEP

Hakkımızda

1995 Yılında İnşaat Sektörüyle Başlayan GüneydoguSAN inşaat. san. ve. tic. ltd. şti bir çok yapmış olduğu inşaat ile kendisini kanıtlamıştır 2002 yılın da vakum tüplü güneş enerji sektörüne atılım yaparak ilk firmalar arasın da yerini almış ve 2005 yılında çin,deki firması ile ortak üretime geçmiştir. gelişen dünya şartların,da müşteri isteklerine göre şekillenen firmamız merkez,i Gaziantep olmak üzere bir çok bayileri ile GüneySAN markası altında müşterilerimize hizmet vermektedir

Dünya ve yurdumuzda konutların sıcak su ihtiyaçlarını karşılamak için şu zamana kadar alışıla gelmiş panel sistem olarak tabir edilen düz kollektörler kullanılmaktadır. bu sistemler yapı itibarı ile üstte bir cam tabaka altında siyah emici yüzey bulunan su kanalları içermekedir. ve sadece güney bölgelerimizde kullanılmak ta ve verim alınabilmektedir. biz GüneySAN enerji.inş.san.ve.tic.ltd.şti olarak türkiye ve yurdumuzun her bölgelerinde yılın tüm mevsimlerinde kullanılabilecek bir sistem sunuyoruz.

Sistemimizin: sehpa da dahil olmak üzere tüm metal aksamı krom-nikel paslanmaz çelikten ve aluzinc,ten üretilmiştir. Sıcak su deposunun iç cephesi 304 kalite korozyona dayanıklı krom-nikel malzemeden yapılmış olup deponun şekillendirilmesinde de paslanmaz kaynak malzemesi kullanılmıştır. Bu sayede sistem, hijyenik şartlarda, içilebilir nitelikte sıcak su üretir.

ÜRÜNLERİMİZ;

*GS-30-220

*GS-K-30-220

*GS-P-24-130

*GS-24-160

*GS-K-24-160

İletişim

Yetkili Kemal BÜLBÜL
GSM
Telefon 0342 321 84 17
Faks
Email aliaydin@guneysanenerji.com
Resmi Web Sitesi www.guneysanenerji.com
Adres ATATÜRK MAH. ABDULKADİR AKSU BULVARI ENSAR APT. ALTI NO: 56 / A
Şehir GAZİANTEP

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri