Aygün Ahşap

  • Ahşap - Parke
  • İSTANBUL

Hakkımızda

20 Ocak 2006 tarihinde kurulan AY GÜN AHŞAP, ahşap makara üretimi sektöründe, Türkiye'de rakipsiz, Dünya'nında sayılı firmalarından birisi konumundadır. Ürünlerini en ileri teknolojileri kullanarak Avrupa standartlarında hazırlamaktadır. AY GÜN AHŞAP, üretim kapasitesi, ürün kalitesi, farklı sektörler için gerçekleştirdiği ürünler ve yurtdışına gerçekleştirdiği ihracatları ile aranan bir firma durumundadır. Ahşap makara dışında, ahşap ambalaj sandıkları, ahşap kafesler, OSB sandıklar, katlanabilir sandıklar, ahşap çiçeklikler ve ahşap paletlerde üretmektedir. Bu yapısı ile AY GÜN AHŞAP sektörünün en güçlü ve öncü firması olmaya devam edecektir.

1600 metrekare kapalı alana ve 1000 metrekare açık alana kurulu olan AY GÜN AHŞAP fabrikası, depo bölümü, yükleme bölümü, silme bölümü, ebatlama bölümü, imalat bölümü, montaj bölümü, denetleme ekibi bölümü ve sevkiyat bölümü gibi bölümlere ayrılmıştır. AY GÜN AHŞAP bu bölüm ve kısımlarda çalışan personelinin, kalitesi, tecrübesi, birlikte çalışma uyumu ile her zaman gurur duymuştur.

Uluslararası standartlara uygun makara üreten AYGÜN AHŞAP Dekorasyon Mobilya San. ve Tic. Ltd. Şti., profesyonel kadrosu ile zaman ve kalite esasına dayalı olarak müşterilerine hizmet vermektedir. Hizmetlerinde proje aşamasından üretim, uygulama ve satış sonrası desteğine kadar kalite düzeyinin sürekli arttırılmasının, müşteri memnuniyeti sağlanmasında vazgeçilmez bir unsur olduğunun bilincinde olan AY GUN AHŞAP, bu bilinçle sürekli olarak üretiminde güvenli, kaliteli, sağlam imalat ve hizmet sunmayı, tüm çalışanlarının güler yüzlü olmalarına önem vererek, müşteri ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamayı kendisine hedef belirlemiştir.

Müşterilerinin beklentileri doğrultusunda, gelişen ahşap sanayi yeniliklerini takip ederek; gelişmeleri, yeni teknolojileri ve yenilikleri müşterileri ile buluşturma ilkesine sahip olan AY GÜN AHŞAP, ilgili tüm tedarikçilerinin ve çalışan personelinin katkıları ile sürekli yenilenen, öğrenen, ilerleyen ve bu tecrübesini sektöre yansıtan bir firma olmuştur.

Hızla gelişen global piyasada müşterilerinin beklentilerine en uygun üretimi, en kusursuz ve en sağlam şekilde yapmayı, tecrübesine, personelinin kalitesine ve yapmış olduğu ar-ge çalışmalarına borçlu olan AY GÜN AHŞAP, ürün kalitesinde sürekli yukarı ilerleyen bir grafiğe sahiptir. Kaliteli bir ürünün; kaliteli hammadde, kaliteli makina, araç ve ekipmana bağlı olduğunun gerçekliğine inanarak, bu doğrultuda belirli peryotlarda iyileştirme ve geliştirme yaparak kaliteli araçlarını yayınlaştırmaktadır.

AYGÜN AHŞAP; teknolojisini, yeni ve Dünya standartlarına dönüştürerek sektöründe rekabet gücünü arttıran, tüm iş süreçlerini ve kalitesizlik maliyetlerini iyileştirerek parça maliyetlerini düşürmeyi ve karlılığı arttırmayı ve böylece tüm paydaşların memnuniyetini sağlamayı hedeflemektedir.

Vizyonumuz

AY GÜN AHŞAP, yurt içinde sektördeki saygınlığını devam ettirerek, uluslararası alanda sesini daha fazla duyurmayı hedeflemektedir.

Bu hedeflere ulaşırken güvendiği faktörleri:

- Kalitede sürekliliği, uygun fiyatları, güven ve dürüstlüğü,
- Maksimum iş disiplini içerisinde mükemmeliyetçi anlayışla ürün ve hizmet anlayışı,
- İlerleyen teknolojik gelişmelerin takibi, ar-ge çalışmalarına zaman ve bütçe ayırması,
- Müşterilerine en güvenli ve gerçekci çözümleri üretmesi,
- Müşteri isteklerinin daima ön planda tutulması,
- Müşterilerinin, tedarikçilerinin ve çalışanlarının bütünlük duygusu,
- Çevreye, doğaya ve topluma saygısı,
- Tüm kaynakları verimli kullanması,
- İnsan kaynaklarına değer vermesi,
- Yaratıcılığı destekleyen ve gelişmesine yardımcı olan açık iletişime dayalı çağdaş yönetim anlayışı,
- Ticari ve sosyal ilişkilerinde güvenilirliği ve üstün iş ahlakıdır.

AY GÜN AHŞAP, bu ilke ve değerlere bağlı kalarak; teklif aşamasından başlayıp, ürünün faturalandırılmasına kadar geçen süreç içerisinde, tüm hizmet ve faaliyetlerini hatasız ve zamanında yapmayı bir görev olarak benimsemiştir...

Misyonumuz

Makara ve ambalaj üretimi sektöründe, Türkiye'de ve Dünya'da ileri teknoloji kullanarak, uygun çözümlerle müşterilerine hak ettikleri kaliteyi sağlayan, değer yaratan, karlı, sürekli gelişen, tercih edilen, sektörüne yön veren ve en üst seviyedeki yerini koruyan bir firma olmaya devam etmektir...

ÜRÜNLERİMİZ;

-Ahşap Makaralar

-Ahşap Paletler

-Ahşap OSB Sandıklar

-Ahşap Sandık Ambalajlar

-Katlanır Sandıklar

-Ahşap Kafesler

-Özel Kutular

-Farklı Tercihler

-Hobi

-Ahşap Çiçeklikler

-Özel Ahşap Makaralar


İletişim

Yetkili
GSM 0532 589 11 50
Telefon 0216 669 07 55
Faks 0216 669 07 56
Email info@aygunahsap.com
Resmi Web Sitesi www.aygunahsap.com.tr
Adres Battal Gazi Mahallesi, Kaptan-ı Derya Caddesi Metin Yüksel Sokak, No.:2 Sultanbeyli

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri