Mardak Vending Oto Köpük Otomatları

  • Makine
  • KAHRAMANMARAŞ

Hakkımızda

HAKKIMIZDA



Mardak Vending
Firmamiz Vending sektöründe faaliyet gösteren, gereken teknolijiyi almanyada ar-ge ekibimiz tarafından elde eden ve bu yeni teknolijileri tamamen yerli sermaye ile
%100 türkiyede üreterek ülkemizin ekonomisini destekleyerek ve istihdam sağlayarak siz değerli müşterilerin beğenisini toplamaya çalışmaktadır.
Hedefimiz yeni teknolojileri uygun fiyata müşterilerimize sunmak ve hayatlarını kolaylaştırmaktır.
"TEMIZ BIR ARAC SAGLIKLI BIR YOLCULUK" sloganımızla cihazlarımızın performansı ile insanların hayat kalitesini arttırmak en büyük ilkemizdir.

Münih deki ekibimizce "ALMAN KALITE ANLAYIŞIYLA" tasarlanan cihazlar türkiyede sıkı bir kalite kontrolden geçerek imal edilmektedir.





VİZYONUMUZ
Yurtiçinde ve yurtdışında ulaşılan başarılı konumu sürekli geliştirerek otomat teknolojisi hizmetlerinde Türkiye'de en iyi olmak, ileri teknoloji otomat makinalarını, dinamik ve yetkin kadrosuyla, girişimci, sağduyulu, müşteri odaklı yaklaşımıyla “mükemmel hizmet şirketi olmak” tır.






MİSYONUMUZ
Firmamız Otomat cihazları uzmanlığını iş süreçleri deneyimi ile birleştiren, özgün hizmet anlayışı ve güncel teknoloji kullanımıyla müşterilerinin iş ihtiyaçlarına birebir cevap veren çözümler geliştirmektir.

İletişim

Yetkili Murat KIRKGEÇİT
GSM
Telefon 0344 215 5 215
Faks 0344 216 26 20
Email info@mardakvending.com
Resmi Web Sitesi www.mardakvending.com
Adres İsmet Karaokur Bulv. No: 42 / D
Şehir KAHRAMANMARAŞ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri