Taşar Teknoloji

  • Güvenlik Sistemleri
  • KAHRAMANMARAŞ

Hakkımızda

Taşar Elektronik Türkiye’nin en büyük Beyaz Eşya ve Elekteronik firması olan Arçelik – Beko 1990 yılında K.maraş halkının Servis hizmetleri ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet vermeye başlamıştır.

2006 yılında bugünkü ismini alan Kurucusu Duran GEZERTAŞAR ve Şirket ortakları Altan GEZERTAŞAR ve Volkan GEZERTAŞAR işbirliğine Taşar Elektronik Bilgisayar Taşımacılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. ismi ile En Kaliteli Yetkili Servis olma yolunda ilerlemeye başlamış ve organizasyon yapısını da sektörel yapılanma şeklinde belirleyerek büyüme ivmesini artırmıştır. Bugün, Türkiye`nin lider firmaları Arçelik - Beko servis hizmetleri firması olan Taşar Elektronik Bilgisayar Taşımacılık San. Ve Tic. Ltd. Şti, Hizmetlerinde kaliteli ve öncü olma yolunda ilerlemeye devam etmektedir.

Bu süreç içerisinde personel kadrosunu güçlendirerek ve yenileyerek hizmette kaliteyi elde etme yolunda ilerlemektedir. Türkiye`nin bilgi toplumuna geçiş sürecini tanımlayan yapısal reformların, karar mekanizmalarının bilişimle tanışmasının, teknolojinin sunduğu imkânlarla etkinlik ve verimlilik sağlanmasının, vatandaş/müşteri merkezli bu e-dönüşüm sürecinde, Taşar Elektronik Bilgisayar Taşımacılık San. Ve Tic. Ltd. Şti, sunduğu çözümlerle aktif olarak yer almaktadır. Birçok e-dönüşüm projelerini başarıyla gerçekleştiren Taşar Elektronik Bilgisayar Taşımacılık San. Ve Tic. Ltd. Şti, edindiği tecrübe ve birikimi ile örnek olmaya devam ediyor.

Daha doğru kararlar, daha etkin stratejiler, daha hızlı ve kaliteli servis hizmetleri, Başarıya giden yol "bilgi"nin ve bilişim teknolojilerinin etkin kullanımı ile mümkün. 1979 yılından beri sunduğumuz bilgi teknolojisi çözümleri ile müşterilerimizin hedeflerine ulaşmalarına katkıda bulunuyoruz.

HİZMETLERİMİZ
*GÖRÜNTÜLÜ DİAFON
*GÜVENLİK SİSTEMLERİ

İletişim

Yetkili Volkan GEZERTAŞAR
GSM 0554 576 33 50
Telefon 0344 223 81 91
Faks 0344 223 81 91
Email selcuk@tasarteknoloji.com
Resmi Web Sitesi www.tasarteknoloji.com
Adres İsmetpaşa mah. Dedezade cad. Balli İşhanı K:3 No:23
Şehir KAHRAMANMARAŞ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri