Arıman Hırdavat

  • Hırdavat
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

ARIMAN Hırdavat İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Ltd. Sti.,
1969 yılında Arıman Ticaret Evi olarak Nihat ARIMAN tarafından kurulmuş olup sektörde, tecrübesi ve güvenirliği ile tanınan seçkin bir yere sahiptir.
ARIMAN, endüstriyel hırdavat malzemeleri, inşaat malzemeleri, taşıma ve istifleme makineleri ile tezgah makineleri konusunda yerel bayilik sistemi ile çalışmakta olup, geniş ürün çeşitliliği ile en iyi markaları bünyesinde toplamış, 40 senelik tecrübesini, ticari birikimi ve güvenilirliğini hizmetlerine yansıtmıştır.
ARIMAN,bu birikimini seçkin insan kaynaği, modern teknoloji ve modern yönetim sistemleri ile buluşturarak bugünkü dinamik rekabet gücüne ulaşmıştır.

ARIMAN, Sektöründe tercih edilen bir marka ve çözüm ortağı olmak ideali ile geniş bir ürün portföyü ile hizmet sunabilen,Lojistik kapasitesi yüksek, öncü ve yenilikçi bir şirket olmayı hedeflemektedir.

Müşterilerine, taahhüt edilen kalite seviyesinde ürün ve hizmet sunmak üzere bir kurumsal kalite yönetim sistemini işletmeyi en temel sorumluluğu olarak benimsemektedir.

ARIMAN, olarak kurumsal birikiminin esaslarını oluşturan; Dürüstlük, uzmanlık, çözümleyicilik sonuçlandırıcılık, öncülük ve yenilikçilik prensiplerine uygun olarak çalışmayı,
misyon ve vizyon olarak benimsedik.

ÜRÜN GRUPLARI;

Boru Diş Açma ve İşleme Ekipmanları

Taşıma Kaldırma ve İstifleme Ekipmanları

El Aletleri

Kaynak Makinaları -Jeneratörler

Otomotiv

Tezgah Makinaları

Ambalaj ve Çemberleme Ekipmanları

Kesici Takımlar ve Aşındırıcılar

Kompresörler

Gaz Armatürleri

İş Güvenlik Ekipmanları

Endüstriyel Yağlar ve Kimyasallar

İletişim

Yetkili Serhan ARIMAN
GSM
Telefon 0222 228 15 56
Faks 0222 228 15 57
Email
Resmi Web Sitesi www.arimanshop.com
Adres Emko Sanayi Sitesi A5 Blok No:2
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri