Men Civata Hırdavat

  • Hırdavat
  • İSTANBUL

Hakkımızda

MEN CİVATA LTD.ŞTİ. Bağlantı Elemanları (Civata,Somun,Saplama v.s.) üretiminde bulunmak amacıyla 7 yıl önce bu sektörde 30 yılı aşkın iş tecrübesine sahip olarak kurulmuştur.

Men Civata, özel somun üretiminde bulunmak amacıyla 4 yıl önce, bu sektörde 30 yılı aşkın iş tecrübesine sahip ortaklarla kurulmuştur. Özellikle dövme yöntemiyle üretilmeyen büyük çaplı somunların üretiminde uzmanlaşmış olan Men Civata, makina parkurunuda bu doğrultuda oluşturmuştur. Aylık 30 ton üretim kapasitesine sahip olan firmamız, müşterilerinin istekleri doğrultusunda her türlü kalitede ve özel ölçülerde somun üretme olanağına sahiptir.

DIN, ISO, TSE, ve ASTM normlarına uygun olarak 5K, 6K, 8K, 10K ve 12 K kalitelerinde olmak üzere M 12'den M 100 (daha büyükte olabilir) çapa kadar üretim yapmaktadır. Ayrıca müşterinin isteği doğrultusunda mastar kontrollü veya markalı özel somun üretimide yapabilmektedir.

Müşteri memnuniyeti ve önce hizmet ilkesi ile üretimine devam eden Men Civata zengin teknik bilgi birikimi ile müşterilerinin her türlü sorununa cevap verebilmektedir.

Otomotiv sektörüne de hizmet vermekte olup, mastar kontrollü ince diş sıkmalı fiberli ve çelik kontrüksiyon somunları ( DIN 6915'e uygun ) ve flanş bağlantı saplamalarının somunları gibi ( 2H kalite ) geniş bir müşteri grubuna ve portföyüne sahiptir.

İhtiyacınız olan somunun teknik bilgisini veya özelliklerini fax veya e-mail ile bize ulaştırabilirsiniz. Size en kısa sürede en uygun teklif sunulacaktır. Fabrikalar olarak satın alma portföyünüze dahil ederek teklif alma yöntemiyle yaptığınız alımlarda firmamızdan da fiyat isteyebilirsiniz. Ürünlerimiz için istenirse KOSGEB raporu verilebilir.

ÜRÜNLERİMİZ;

-ALTI KÖŞE BAŞLI CİVATALAR - YARIM PASO

-ALTI KÖŞE BAŞLI CİVATALAR - TAM PASO

-ALTI KÖŞE BAŞLI AĞIR YÜK CİVATALARI

-ALTI KÖŞE BAŞLI KONSTRÜKSİYON CİVATASI

-TAÇLI SOMUNLAR

-KONTRA SOMUNLAR

-AĞIR TİP SAPLAMALAR

İletişim

Yetkili Mehmet ÖZDİKİCİ
GSM
Telefon 0216 527 82 18
Faks 0216 527 75 51
Email info@mencivata.com.tr
Resmi Web Sitesi www.mencivata.com.tr
Adres Kadosan Oto Sanayi Sitesi Z Blok N:13 Yukarı Dudullu ÜMRANİYE
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri