Kartal Rulman

  • Rulman
  • İSTANBUL

Hakkımızda

KARTAL RULMAN ENDÜSTRİ ve HIRDAVAT

TEKNİK MALZEMELERİ TİCARET A.Ş.



Şirketimiz İstanbul Anadolu yakası ve Gebze piyasalarında; Kartal Spor cd. No:64/A adresindeki Merkez Mağazamız ve Gebze Gosb yolu üzeri inönü mh. ibrahimağa cd. no:229 adresindeki Şube Mağazamız ile SKF Rulman Distribütörü sıfatıyla 1987’den beri Anonim Şirket olarak faaliyet göstermekteyiz.


Şirketin Rulman satışı dışında da, kayış, kaplin, kasnak, tekerlek, dişli, hırdavat çeşitleri, izolasyon malzemeleri gibi çeşitlerle sanayici ve toptancı firmaların bu gibi her tür taleplerini en kısa sürede karşılamaktayız. Talepler servis araçlarımızla iş yerine kadar ulaştırılmakta olup böylece zaman faktörü en iyi şekilde değerlendirilmektedir.



Bu itibarla bu sitede sayfamızı etüt ve inceleme olanağı bulabilmiş iseniz bu gayretlerimizin karşılığını, firmamızı tanımanızla ve gerçekleştireceğiniz ticari ilişkilerde optimal faydayı sağlamakla alacaksınız.



Sitemize olan ilginize teşekkür ediyor, aşağıda belirtilen e-mail adreslerini, kullanıcıların bilgilerine, firmamıza en kısa sürede ulaşması amacıyla sunuyoruz.

Firmamız 1987 yılında Kartal’da faaliyete geçerek kurulduğu tarihten itibaren Dünya rulman sanayiinde çok önemli bir yere sahip bulunan SKF-İsveç firmasının distribütörlüğünü, müşterilerimize verdiğimiz önem, güven ve kalite prensiplerimizle bugüne kadar en üstün seviyede, yürütmekteyiz.

İlk şubesini 1990 yılında Gebze’de açan firmamız Organize Sanayi Bölgesi yolu üzerinde bulunan tesisini 6 katlı plaza tipi mağazaya dönüştürerek, siz değerli müşterilerimize en iyi koşullarda hizmet etmeyi hedef seçmiş bulunuyoruz.

Mağazalarımızda bulunan ikibini aşan ürün çeşidiyle ve giderek de artan ürün yelpazesi ile müşterilerimize geniş bir ortamda alternatif seçenekleri kullanabilme fırsatı yaratarak tercihlerini kıyaslamak suretiyle optimal kararları almalarına her halükarda yardımcı olmaktayız.

Haftanın yedi günü yirmi dört saat hizmet veren firmamız kesintisiz, sürekli hizmet vererek, sanayi ve otomotiv rulmanları, rulman yatakları, hırdavat malzemeleri, yağ keçesi, oring, hidrolik ve pnömatik malzemeleri, segman, kaplin, teflon, kestamit, polyemid, bosch el aletleri, makine takım ürünleri, izeltaş, v kayışı, kasnak, tekerlek, konveyör helezonları, cıvata, somun, zincir, dişli, böhler, oerlikon, egesan, karbosan, triger kayış ürünleri mağazamızın çeşitleri arasında bulunmaktadır.

Sabit bilyalı Rulmanlar
Güçlü, kullanışlı, sessiz ve yüksek hızlarda çalışırlar ve montajı kolaydır. Tek sıra sabit bilyalı rulmanların aynı zamanda kapaklı ve keçeli tipleri de mevcuttur. Bu tip rulmanlar kendinden greslenmiş ve bakım gerektirmezler. Ağır yükler için, daha büyük bilya çaplı tek sıra sabit bilyalı ve çift sıra sabit bilyalı tipler uygundur.

Oynak bilyalı rulmanlar
Açısal kaçıklıklara uygundur. Aynı zamanda bakım gerektirmeyen keçeli tipleri de mevcuttur. Germe manşonlarına ve SKF yataklarına monte edilmiş oynak bilyalı rulmanlar ekonomik rulman yerleştirme yöntemleri sağlarlar.

ÜRÜNLERİMİZ;

-BİLYALI RULMANLAR

-MAKARALI RULMANLAR

-KEÇELER

-DİĞER RULMAN ÜRÜNLERİ

-ÇELİKLER

-RULMAN PARÇALARI





İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 387 11 55
Faks 0216 353 95 09
Email merkez@kartalrulman.com
Resmi Web Sitesi www.kartalrulman.com
Adres MERKEZ : Çavuşoğlu mah. Spor cad. N:64-A KARTAL İSTANBUL

ŞUBE : Gosb Yolu Üzeri İnönü mah. İbrahim Ağa cad. N:229 GEBZE KOCAELİ

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri