Mehak Makina Kompresör

  • Makine
  • MANİSA

Hakkımızda

28 yıl gibi çeyrek asırlık geniş bir deneyimine sahip olan kurumumuz, MEHAK Makina adıyla 2003 yılında faaliyetlerine başlamıştır.


Hidrolik-pnömatik bakım uygulamaları, tesisat kurulumu, makina montaj, kompresör satış ve servis, vakum uygulamaları ve hava kaçaklarının önlenmesi konusunda faaliyet göstermektedir.


Uygun fiyat ve kaliteli hizmet prensibiyle hareket ederek %100 müşteri memnuniyetini hedeflemekteyiz.

Hidrolik-Pnömatik Bakım Uygulamaları: Hidrolik ve pnömatik sistemlerde meydana gelen arızaların bulunması ve giderilmesi. Devre elemanların periyodik ve kestirimci bakım uygulamalarının yapılması.



Tesisat Kurulması: Basınçlı hava tesisatlarının projelendirilmesi ve kurulması. Hava kazanı ve hava kurutucuların seçilmesi ve yerleştirilmesi. Hidrolik tesisatlarının kurulması ve revizyonu.



Vakum Uygulamaları: Vakum pompalarının satışı ve vakum sistemlerinin kurulması. Tek kademeli ve çok kademeli vakum enjektörleri.



Kompresör Satış Servis ve Yedek Parça: Her tip (vidalı, pistonlu) ve her marka ( Komteks, Ercom, Atlas Copco, Aydın Trafo, Lupamat, Falcon, Bosan) kompresörün satış ve servis işlemlerini yürütmekteyiz.

İletişim

Yetkili Kadir ERGİN
GSM 0533 969 10 22
Telefon 0236 236 16 00
Faks 0236 236 16 01
Email mehakmakina@ttmail.com
Resmi Web Sitesi www.mehakmakina.com
Adres Kenan Evren Sanayi Sitesi 1277 Blok No:72/A
Şehir MANİSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri