Ege Teknik Civata Hırdavat San. Ve Tic.ltd.şti.

  • Hırdavat
  • BURSA

Hakkımızda

EGE TEKNİK CİVATA HIRDAVAT SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. olarak;

hırdavat sektöründe faaliyet göstermekteyiz.Kaliteli hizmet anlayışımız,uygun fiyatlarımız ile sektörün önde gelen isimleri arasında yerimizi aldık.Uzman kadromuz,eğitimli personelimiz ile siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamayı ilke edindik.Hedefimiz;her zaman sektörde aranan,tercih edilen ve güvenilen bir firma olma özelliğimizi sürdürebilmektir.Yılların kazandırdığı tecrübe ve deneyimi sizlerle paylaşn firmamız,her geçen gün yenilenip,büyümeye devam etmektedir...

Egeteknik olarak; siz müşterilerimizin kaliteli ve en iyi hizmeti almayı hakettiğinizi düşünüyoruz. Bu doğrultuda bir çok ürünün tek noktadan tedariği konusunda sizlere yardımcı olmak için kendimizi sürekli geliştiriyoruz.

Zamanında Teslimat

Hergün iki ayrı servisi bulunan firmamız,bütün sanayi bölgelerine hizmet vermektedir. Ayrıca özel durumlarda ara servisler yapılabilmektedir.

Terminli Teslimat

Stok maliyeti firmalar için büyük bir yüktür. Bu bilinçle firmamız, önemli olan ürünlerinizin belirlediğiniz terminlerde tarafınıza gönderilmesini sağlayabilmektedir.

Sabit Fiyat Garantisi

Çağımızda zaman en önemli etkendir.Tedarik sürecindeki fiyat araştırmaları ciddi bir zaman kaybına yol açmaktadır. Müşterilerimizle yaptığımız dönemsel anlaşmalar ile sabit fiyat uygulaması bu sorunu ortadan kaldırmaktadır.

Ürünlerimizden Bazıları;

-Zımparalama

-Kaynak Elektrodları

-Kesici Takımlar

-Elektrikli El Aletleri

-El Aletleri

-Diğer Ürünler

İletişim

Yetkili Cüneyt ÜSTÜNSU
GSM
Telefon 0224 443 30 60
Faks 0224 443 10 30
Email ergun@egeteknik.com.tr
Resmi Web Sitesi www.egeteknik.com.tr
Adres Alaaddin Bey Mh. 70.Sok. KArdemsan Plaza B Blok No: 8 J-K Nilüfer
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri