Özevren Rulman Tic.san.ltd.şti.

  • Rulman
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Hepinizin bildiği üzere 1982 yılından bu yana rulman sektöründe faaliyet gösteren firmamız sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer almaktadır.

SKF – FAG rulmanlarını paralel ithalat yoluyla ithal eden firmamız Türkiye’nin en büyük fabrikalarına bu rulmanların yanı sıra V kayışı, V kasnak, Yağ Keçesi, Transmisyon zinciri, Zincir dişlisi, Segman, Kaplin, Tekerlek, Tane bilya, Tane masura,Parmaglide (PAP Burçlar) konusunda hizmet vermektedir. Bunun yanı sıra firmamız Türkiye’deki alım gücünü nazarı dikkate alarak kaliteye son derece özen göstermek sureti ile her tip rulmanda yukarıdaki markalara alternatif yaratmış ve Uzakdoğu rulmanlarını en önce keşfeden ithalatçı olarak Uzakdoğu’ da ki en kaliteli markaları ithal etmek sureti ile (CTK –SBC - TR – ZBF – WG – MRS) tüketicinin daha az parayla kaliteyi satın almasına olanak sunmuştur.

Gözünü ufuklara diken ve hiç aşağıya indirmeyen hep ileri, daima ileri prensibiyle hareket eden firmamız 2004 yılı itibariyle hizmetlerini daha iyi seviyeye çıkarabilmek için ISO 9001:2000 kapsamında TUV RHEINLAND’dan kalite belgesi almış ve böylece kalitesini belgelemiştir. Kuruluşumuz sektöründe ISO 9001:2000 sertifikası sahibi birkaç kuruluştan biridir.

Yine 2004 yılında kuruluşumuz sizlere olan hizmeti yakınlaştırmak ve lojistik avantaj elde etmek adına ANKARA ve İZMİR şubelerini faaliyete geçirmiştir. Bunu Müteakiben kuruluşumuz 2005 yılında KONYA bölge temsilciliğini devreye sokmuştur.

Her zaman ülke sanayicisinin teveccühlerine mazhar olan kuruluşumuz sunmuş olduğu ürün ve hizmet bazındaki sunumunu tekrar tekrar gözden geçirerek her geçen gün daha fazla iyileştirmek ve sizlerin bize olan güvenlerini boş çıkarmamak adına azami gayret sarf etmektedir.

Rulman sektöründe lider olan kuruluşumuzun atılımları devam edecek, hizmeti aralıksız sürecektir. Sizlerinde her zaman olduğu gibi teveccühlerinizle bizleri ödüllendirmeye devam edeceğinizden emin olduğumuzu bir kez daha beyan eder, tüm dostlarımıza önce sıhat ve afiyet sonrada bol kazançlı günler dileriz.

ÜRÜNLERİMİZ;

CTK Tek Sıra Sabit Rulmanlar

SBC Linear Rail System

TR Bombeli Yataklı Rulmanlar

WG 22000 Ağır Hizmet Rulman

ZBF Konik Makaralı Rulmanlar

MRS Markalı Rulmanlar

MRS Paslanmaz Rulmanlar

MRS Linear Rulmanlar

MRS Forklift Rulmanları

ZBF Otomotiv Rulmanları

IR Tipi Burçlar

PAP-PAF Tipi Burçlar

Tane Bilyalar

Tane Masuralar


Segmanlar


Isıtıcılar

Diğer Ürünlerimiz

VIZYONUMUZ

OZEVREN RULMAN ithalat ve rulman satıcılığı bazında Türkiye pazarındaki payını her geçen arttırarak şirketin sonsuza kadar devamını temin etmeyi,bunun yanı sıra nihai hedef olarak da "rulman imalatını" kendine hedef seçmiştir.

Pazardaki payını arttırabilmek için Ankara Şubesini 2004 yılı başında, İzmir Şubesini de Eylül 2004'de açmış olup ilerideki şube hedefleri ile münhasır Eylül 2005 tarihi itibari ile de Bursa ve Konya bölge temsilcilerini atamıştır. Önümüzdeki yıllarda önce şirket merkezini Kurtköy-Orhanlı' da inşaatını kendi yapacağı binaya taşıdıktan sonra Bursa, Trakya, Konya ve Adana şubelerini hayata girecektir.

MiSYONUMUZ

ÖZEVREN RULMAN Türkiye çapında rulman satıcılığını ifade ederken, İstanbul'da ve şubesi olan illerde tüm küçük, orta ve büyük çaptaki sanayi kuruluşlarını ve ayni zamanda tüm meslektaşlarını hedef kitle olarak görür. Ancak, İstanbul ve şubesi olan iller dışındaki yerlerde küçük ve orta boy sanayi kuruluşları Özevren Rulman' nın satış hedefi değildir Çünkü , Özevren Rulman, bu illerdeki tüm yurttan alım yapan büyük sanayi kuruluşlarını hedefler. Küçük ve orta çaptaki sanayi kuruluşlarına mal satmak yerine; o illerdeki meslektaşlarına mal satar ve ürünün bu çaptaki firmalara bu meslektaşları vasıtasıyla ulaştıır.

İLKELERİMİZ

ÖZEVREN RULMAN Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde kanunlar muhaceresinde işlevlerini tamamlar .Müşteri memnuniyeti temel esastır. Çalışma, dürüstlük temel şart olduğu gibi bunlar yanı sıra yüksek performans şirketimizce odüllendirilir. Özevren Rulman' ı oluşturan bireyler başta birbirlerine, daha sonra bünye dışındaki herkese karşı da son derece hoşgörülü, güler yüzlü ve saygılıdırlar .

KALİTE POLİTİKAMIZ

Müşterilerimizden akan bilgileri rehber almak üzere ürün ve hizmet bazındaki kaliteyi tekrar ve tekrar etkili bir şekilde gözden geçirerek sürekli iyileştirmek ve bu gözden geçirmeyi hiç bıkmadan tekrarlayarak mükemmele doğru koşmak, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmak temel ilkemizdir.


İletişim

Yetkili Aram MARKAROĞLU
GSM
Telefon 0216 394 45 45
Faks 0216 394 48 24
Email destek@ozevren.com
Resmi Web Sitesi www.ozevren.com
Adres MERKEZ : Merkez Mah. Güney Yanyol Cad. No:13 Orhanlı - Tuzla - İstanbul

ŞUBE : Kemeraltı Cad. No: 16-1 34425 Karaköy - İSTANBUL

İZMİR ŞUBE : 2827 Sok. No:64 A Sanayi Sitesi Mersinli - İZMİR

ANKARA ŞUBE : 100. Yıl Bulvarı Kosova İş Merkezi No: 137 H 06370 Ostim - ANKARA

BURSA ŞUBE : Beşevler Küçük Sanayi Sitesi Parkoop 48. Cad No: 83-85 Nilüfer - BURSA

KONYA ŞUBE : Fevzi Çakmak Mah 10636 Sok No:8 A Karatay - Konya

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri