Can Conta Ve Hırdavat San. Ve Tic.ltd.şti.

  • Hırdavat
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

Bugün yılda 2 milyon kompresör parçası, 450.000 silikon tabancası üretim kapasitesi ve ulaştığı ciro ile ARÇELİK'in en büyük yan sanayi
kuruluşlarından olan CAN CONTA VE HIRDAVAT SANAYİ 1980 yılında kurulmuş ve Otomotiv Contaları ve pul üretimine başlamıştır.

1997 CAN CONTA VE HIRDAVAT SANAYİ için yeniden yapılanma ve büyüme yılı olmuştur. Eskişehir Organize sanayi bölgesine taşınan CAN CONTA VE HIRDAVAT SANAYİ, yeni ve sistemli çalışma anlayışı, eğitimli ve uzman kadrosuyla daha kaliteli üretim yapmaya başlamıştır. Gelişen Türkiye’nin artan üretim hacmiyle birlikte pres ve talaşlı üretime yönelme kararı alınmıştır. Conta ve pul üretimiyle
başlayan üretim, artan talepler karşısında ARÇELİK KOMPRESÖR, ARÇELİK BUZDOLABI, ARÇELİK BULAŞIK, ARCTİC, ECZACIBAŞI VİTRA, SÜSLER, TÜRK DEMİR DÖKÜM, ÇİLEK MOBİLYA, TEPE MOBİLYA, CARDİN MOBİLYA gibi kuruluşlara yardımcı sanayi işletmesi olmuş ve ürün yelpazesini genişleterek çalışmalarına devam etmektedir.

Kendi adını taşıyan Hırdavat ürünlerinin yanı sıra Bek şapkaları, kapalı genleşme tankları üretimiyle de adından söz edilen bir firma olmuştur.

Pazar payını artırmayı, yardımcı sanayiler arasında en düşük maliyetli üretici olmayı ve kaynak verimliliğini sektör ortalamasının üzerine çıkarmayı
ana hedefleri olarak belirlemiştir.


Kalite Politikamız

Ürettiğimiz hizmet ve mamullerimizde; yasal ve mevzuat şartlarına uyarak, müşterilerimizin isteklerini zamanında ve istenilen kalitede karşılayacak, kalite yönetim sistemini kurmak, korumak ve etkinliğini sürekli iyileştirmektir.


Vizyonumuz


Değişen ve gelişen dünya şartlarında en üst düzey kalitede hizmet ve memul üretmek, üretmekte olduğumuz ürünlerin çeşitliliğini arttırarak marka oluşturmak.
Sektörün önde gelen kuruluşları arasında yerini sağlamlaştırmak.
Ülkemiz, toplumumuz, müşterilerimiz ve çelışanlarımız için değer yaratan bir kurum olmak.


Misyonumuz


Ülkemiz, toplumumuz, müşterilerimiz ve çelışanlarımız için değer yaratan bir kurum olmak.

KURUM KÜLTÜRÜ


Değişim ve gelişime açık
Müşteri ve kalite odaklı
Çevreci
Öncü ve örnek
Doğru ve dürüst iş yapan
Güven veren
Sahiplenen ve özverili
Profesyonel ekip çalışmasına inanan
Destekleyici ve paylaşımcı

Çevre Politikalarımız


SürdürülebilirKalkınma yaklaşımı doğrultusunda teknik, ekonomik ve ticari değerlendirmeler sonucu çevreye en az atık veren teknolojileri uygulayarak kirlenmenin önlenmesini sağlamak, hammaddenin etkin ve verimli kullanımı ile doğal kaynaklarımızı korumak.
Çevre boyutları ile ilgili tüm yasal mevzuata ve diğer şartlara uymak.
Çevresel riskleri ortadan kaldırmak amacıyla çevre parametrelerini tanımlayan, sürekli izleyen kontrol eden bir altyapı oluşturmak.
Belirlenen çevre amaç ve hedefleri doğrultusunda, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Standartlarına uygun sistem oluşturmak, uygulamak, gözden geçirmek, sürekliliğini ve gelişmesini sağlamak

ÜRÜNLERİMİZ;

-KAPALI GENLEŞME TANKLARI

-SOĞUTUCU VE KOMPRESÖR PARÇALARI

-TALAŞLI İMALAT PARÇALARI

-KALIPLAR

-PİŞİRİCİ PARÇALARI

-BEKŞAPKALARI

-ISITICI PARÇALARI

-VİTRİFİYE ÜRÜNLER

-HIRDAVAT ÜRÜNLERİ

-MOBİLYA PARÇALARI

-BAZA VE BAZA MAKASLARI

İletişim

Yetkili Can MUTLU
GSM
Telefon 0222 236 11 80 - 0222 236 11 83
Faks 0222 236 11 84
Email canconta@canconta.com.tr - info@canconta.com.tr
Resmi Web Sitesi www.canconta.com.tr
Adres Organize sanayi bölgesi 10. Cadde No: 37
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri