Taşdemir Elektrik Pano

  • Elektrik Elektronik
  • KÜTAHYA

Hakkımızda

TAŞDEMİR ELEKTRİK PANO olarak;

Elektrik ve elektronik sektörlerinde hizmetler vermekteyiz.Profesyonel kadromuz ve uzman ekibimizle,hızlı tedarik ve kaliteli ürün konularını ilke edinmişşirket profilimizle,hizmetinizdeyiz..

Taşdemirler pano kurulduğu tarihten itibaren elektrik pano imalatında her geçen gün kalitesini arttırarak kulvarındaki çizgisini daha da belirginleştirmiştir.
Üretimine ilave olarak ilerki zamanlarda kablo kanalları imalatı ile günden güne büyüyen ve yenilenen ürün yelpazesiyle çizgisini korumayı başarmıştır.

Ciddi yatırımlarla bünyesine kattığı CNC makineleriyle, pano ve metal alanında olağanüstü estetik ve zor işlemlerinizin tümünü ve bünyesine katacagı Punch makinesi teknolojisiyle çok kısa sürede tamamlayacaktır.

Bulunduğu çizgiden hep ilerisini hedefleyen TAŞDEMİR PANO Kütahya yeni sanayi bölgesinde kapalı alanda kalifiyeli ve ciddi kadrosu ile daha fazla müşteri ve istihdam için başarılı bir adım atmıştır.

Üstün teknolojiyle sınırsız kalite adı altında ilkesini belirleyerek; özenle seçili kadrosu ve gelişmiş tesisleriyle, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlere hizmet vermeye devam edecektir.


BAŞLICA HİZMETLERİMİZ:

-ELEKTRİK PANOLARI İMALATI
-ELEKTRİK VE ELEKTRONİK MONTAJ
-PANO TAMİR VE ONARIM

İletişim

Yetkili Mustafa TAŞDEMİR
GSM
Telefon 0274 231 94 15
Faks 0274 231 94 15
Email safet.yesilyurt@hotmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Bereket San.Sit.Demiryolu Hattı 13.Blok No:6
Şehir KÜTAHYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri