Yılmaz Ticaret Ve Hırdavatçılık

  • Hırdavat
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Yılmaz Ticaret ve Hırdavatçılık olarak; Plastik çakmalar, rezistanlı çakmaklar, şemsiye, çakı ve elektronik ürünler sektöründeki markalaşma ve ticari itibarını yüceltme konusundaki başarısıyla adından sıkça sözettirerek, bugünlere gelmiş ve aydınlık bir geleceği vizyon edinmenin gururuyla, güçlükler karşısında yılmadan faaliyetlerine devam etmiştir.

10 yılı aşkın bir süredir gelişmekte olan portföyümüz ve ilkelerimiz doğrultusunda KALİTE, çalışmalarımızın ciddiyeti ve öneminin en güçlü kanıtıdır.

Siz değerli müşterilerimizden aldığımız enerjiyi bizleri ileriye yönelik tüm hedeflerimize ulaştıracağına dair hiçbir şüphemiz yoktur.
Sizlerle başladığımız bu yolculukta , kurmuş olduğumuz sağlam diyologlar ve dostluklar ile, işbirliği çerçevesinde ilişkilerimizi gün geçtikçe kuvvetlendirmektedir.

Ekonomimizi tehdit eden etmenler, ve diğer engelleyici unsurlara karşı bizleri daima güçlü kılan da sizlerden gelen bu teşvik ve motivasyondur.
Bu güvenlere layık bir şekilde gelmenin mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz.

Yaptığımız işler daima müşterilerimiz için en iyi kalite standartlarını yansıtmıştır ve yüksek kalite örnekleri olarak gösterilmiştir.

ÜRÜN ÇEŞİTLERİMİZ

-Çakmak

-Plastik Çakmaklar

-Şemsiyeler

-Çakı

-Elektronik Ürünler

-Gözlük

-Dürbün

-Benzin ve Gaz

-Tabaka

-Diğer Ürünler

-Işıldaklar ve El Feneri

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 659 22 75 - 0212 526 63 34
Faks 0212 527 18 89
Email info@worker.com.tr
Resmi Web Sitesi www.worker.com.tr
Adres MERKEZ Adres : İstoç 15. Ada No.: 132-134 İkitelli

ŞUBE Adres : Tahtakale Caddesi No: 107 Eminönü

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri