Sekon Elektrik Elektronik Mühendislik

  • Elektrik Elektronik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Sekon ; Orta gerilim trafo merkezlerinde bulunan teçhizatların test, tamir ve bakım işleri konusunda kurulmuştur. 1994-2000 yılları arası orta gerilim konusunda çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra , 2000 de Dema röle firmasının Türkiye’deki, teknik servis hizmetini de üstlenerek, Sekon Elektrik & Mühendislik firması Erdal Uludağ tarafından kurulmuştur.

Sekonder koruma röleleri alanında 6 yıllık saha tecrübesi ile tüm sorunları çözüme kavuşturmuştur. Trafo koruma röleleri üreten DEMA yerli firma haricinde, ABB, M.GERİN AREVA, gibi yabancı firmaların rölelerinde de tecrübe edinerek, çalışma alanını genişletmiştir.

Trafo koruma rölelerindeki tecrübelerine 36 kV kesici , 36 kV akım trafolarını da katarak, çalışma sahasını genişletmiştir. Mevcut test cihazlarına yenilerini katarak hizmet kalitesini artırmıştır.

Topraklama ölçümlerinde de dijital CE belgeli cihazlarla hizmet alanına bir yenisini eklemiştir.

Ayedaş’ın tüm trafo korumalarında kullandığı BT 951mekanik bayraklı röleyi imal ederek, buchholz ve temperature korumaya yeni bir çözüm bulmuştur.

36 yıldır Röle imalatı yapan Dema Röle San. A.Ş.’den almış olduğu imalat, test tamir, montaj ve saha eğitimini müşterilerine hizmet olarak sunmaktadır. Röle alanında konusunda uzman Necati ÖZBEY 'in vermiş olduğu eğitimler koruma alanında bilgimizi kat kat arttırmıştır.

Amacımız trafo koruma röleleri konusunda işletmeci ve teknik elemanları bilgilendirip trafoların güvenli çalışarak, zarar görmelerini engellemektir. Trafo koruma alanındaki sorunlara çözüm bulmak ve yeni çözümler üretmek firmamızın hedefi olmuştur.

İletişim

Yetkili ErdalULUDAĞ
GSM
Telefon 0216 427 54 42
Faks 0216 427 54 82
Email info@sekontrafo.com
Resmi Web Sitesi www.sekontrafo.com
Adres Canay Sok. No:88 Zümrütevler

Maltepe
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri