Yüksel Kaya Makina İmalat

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

11 Yıldır Laboratuvar Test Cihazları alanında, sizlere çözümler sunuyoruz...


İnşaat sektörüne yönelik test cihazları imalatı yapan alanında lider bir firma olan Yüksel Kaya Makina, uluslararası alanda bir büyüme stratejisini takip etmekte, yeni pazarlara girerek faaliyetlerini çeşitlendirmektedir. Yüksel Kaya dört faaliyet alanı olan asfalt, beton, zemin ve agrega test cihazları üretiminde üst sıralardaki yerini korumaktadır.

Ankara' da; genel müdürlük binası ve şubesinde faaliyet gösteren otuzbeşi aşkın çalışanı olan Yüksel Kaya'nın başlıca ilkesi: Yüksel Kaya Makina'nın temellerinin atıldığı 1998'den bu yana, etkin endüstriyel üretim ile doğal kaynakların korunmasını destekleyen, toplumun ve çevrenin ihtiyaçlarına saygı gösteren bir bilgi birikimi ile geliştirmiş olduğu uzmanlığını dünya çapında uygulayan uluslararası bir öncü olmaktır.

İnşaat malzemelerinin gelişimine ve ilerlemesine odaklanan Yüksel Kaya Makina; gündelik yaşamımıza daha fazla güvenlik, konfor ve estetik getirecek "yeni yüzyıl için yeni çözümler" sunmaktadır.

Yüksel Kaya Makina olarak;
Vizyonumuz doğrultusunda, gelişen ve güncel teknolojileri kullanarak, müşteri beklentilerini aşarak karşılayan, kolay kullanılabilir ve güvenilir ürünleri geliştirir, üretir ve satış sonrası hizmet veririz.

Üretimlerimiz, ISO 9001(2000) Kalite Yönetim Sistemi standartları gereklerini karşılayan yapıda tesis edilmiş olan Kalite Yönetim Sistemi disiplin ve uygulamaları çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. Bunun sonucu olarak sözleşmelerde ve ürün şartnamelerinde belirtilmiş olan şartları karşılayan ürünler müşteriye teslim edilmekte ve kalite politikamızın temeli olan müşteri memnuniyeti en üst düzeyde sağlanmaktadır.

Vizyon
Çağdaş, nitelikli, uluslararası standartlarda cihazlar üreterek, bu kapsamda topluma hizmet eden ve ülke ekonomisine katkıda bulunan uluslararası bir şirket olmak.

Misyon
Gelişen teknolojiye uygun olarak üretilen Laboratuvar Test Cihazlarıyla tüm standartlarda uygun deney sonuçlarına varmak, ürün yelpazemizi müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde geliştirmek, ürün ve hizmet kalitesi ile tüketicinin tercih ettiği birinci marka olmak.

ÜRÜNLERİMİZ;

-AGREGA TEST CİHAZLARI

-ASFALT TEST CİHAZLARI

-BETON TEST CİHAZLARI

-ÇİMENTO TEST CİHAZLARI

-KAYA VE JEOTEKNİK TEST CİHAZLARI

-GENEL LABORATUAR TEST CİHAZLARI

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 394 50 02 - 394 50 03
Faks 0312 394 50 04
Email info@yukselkayamakina.com
Resmi Web Sitesi www.yukselkayamakina.com
Adres Ostim Mahallesi 1366.Sokak No:4
(Ağaç İşleri San. Sitesi 598. Sokak No:4)Posta Kodu: 06370 Yenimahalle

Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri