Gençler Aksesuar Hırdavat

  • Hırdavat
  • ANKARA

Hakkımızda

Gençler Hırdavat, 1979 yılında önce mobilya üreticileri daha sonrada mimarlar, müteahhitler ve nihai tüketiciler için gerekli mobilya ve ev aksesuarlarını bir arada bulabilecekleri bir showroom oluşturma idealiyle kuruldu.
Bu idealinin ardından geçen başarı dolu öyküleriyle bugün hizmetlerini geliştirerek ve kendisini yenileyerek devam etmektedir. Sektörün gerçek ihtiyaçlarının belirlenmesinde ve karşılanmasında da, araştırma ve geliştirme görevini önder bir kuruluş olarak üstlenmiştir. Bugün itibariyle Ankara Sitelerde 1000 m2’ lik mağazası ve 10 personeliyle hizmet vermektedir.
Gençler Hırdavat, sizlerin ilgisine borçlu olduğu varlığını; satış ve satış sonrası müşterilerine sunduğu kusursuz hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ilkesine olan bağlılığı ile devam ettirmektedir.
Firmamız, sektörün ihtiyaçlarını saptayarak, uygun çözümleri belirlemekte ve bu ihtiyaçların en iyi şekilde karşılanmasını sağlamak için ürün gamını devamlı güncel tutmaktadır.
Dünyaca ünlü markaların mutfak aksesuarları, ankastre ürünleri, banyo aksesuarları, kapı kolları, mobilya kulpları, iç ve dış mekân aydınlatma ürünleri, mobilya teknik donanım malzemeleri, yapıştırıcılar, elektrikli el aletleri, askılıklar, evye bataryaları, rezopal tezgâhlar, mobilya ayakları, mobilya kilitleri, ray dolaplar, sürgü sistemleri ve otel projelerine yönelik elektronik kartlı kilit sistemlerini Türkiye piyasasının yanında Almanya başta olmak üzere Fransa, İtalya, İsviçre, Avusturya, Hollanda, Kore ve Hong Kong'dan ithal ederek siz müşterilerimizin kullanımına sunmaktadır.
50.000’i aşkın ürün çeşidiyle ihtiyaçlarınıza göz kamaştırıcı çözümler sunuyoruz...

HİZMETLERİMİZ;

-İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞI

İletişim

Yetkili Ali BEYAZITOĞLU
GSM
Telefon 0312 351 63 73
Faks 0312 348 78 25
Email gencler_hýrdavat@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.gencleraksesuar.com
Adres Çamlıtepe cad. N:132-A
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri