Özalp Makina

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

ÖZALP MAKİNA TARIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. yarım asra yaklaşan tecrübesi ve birikimi ile müşterilerinin beklentilerini tamamı ile karşılayan bir hizmet sunmaktadır.

‘Dişli, mekaniğin en belirgin unsuru olarak güç ve devirden oluşur...’

1967 yılında kurulan ve bir atölyeden var olan ÖZALP MAKİNA Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin amacı özel girişimci olarak Türkiye'deki ağır metal sanayindeki boşluğun doldurulmasına, geliştirilmesine ve ilerlemesine destek olmaktır.
Kuruluşumuzun gücü bir aile işletmesinin sınırsız sorumluluk duygusuna sahip ve bu duyguyla sıkı çalışan bireyleri ile güvenilir ve uygun yatırımlarına dayanmaktadır.
Kuruluşundan beri çalışanlarının mesleklerinde sağlam beceriler edinmelerine ve çıraklara alanlarında kalifiye bir uzman olma imkânı sunmaya özen gösterdik. Böylece çalışanlarımızla birlikte Türkiye'de üretilemeyen aktarma organlarını ve özel makineleri üretmeyi başardık. Bu süreç içerisinde Türk ağır metal sanayine örnek teşkil eden bir tesis oluşturduk.
Son yıllarda ülkemizdeki ekonomik koşulların olumsuzluğuna rağmen kendi gayret ve öz-kaynaklarımız ile üretim çeşitliliğimizi ve kapasitemizi geliştirerek arttırdık. Özel ve seri üretime elverişli fabrika binası ve geliştirilmiş makine ve ekipman edinilmesi gibi temel yatırımlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Böylelikle ÖZALP MAKİNA Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. seri üretim ile birlikte her türlü aktarma organları ve makineleri üretip ihraç etmeye de hazır hale getirilmiştir. Ayrıca Türkiye'de üretilemeyen ve diğer ülkelerden temin edilen pek çok aktarma organı, makine, yedek parça ve aksam kuruluşumuzda üretilebildiğinden önemli miktarda ithalatı da engellemiş bulunmaktayız.
ÖZALP MAKİNA Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. varlığını sıfır hatalımükemmel ürüne adamıştır. Gelecek için müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını geçmiş tecrübelerimizin ışığında, güncel ve yeni projeleri birleştirerek mükemmel şekilde çözmek idealimizdir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 568 85 15
Faks 0212 568 32 46
Email service@ozalpmakina.com
Resmi Web Sitesi www.ozalpmakina.com
Adres Nine Hatun Mahallesi. 2. Cad. No: 7
34200 Esenler

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri