Amt Yapı San.tic.ltd.şti.

  • Alüminyum ve Pvc Pen
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren müşterilerimize, sektöre özgü çözümler sunabilmek için AMT YAPI ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ kompozit, silikon transparan cam, cephe giydirmeleri, doğrama ve küpeşte sistemleri organizasyonu sektörel yapılanma üzerine kurulmuştur. Marka bağımsız, anahtar teslimi alüminyum sistem çözümleri sunan AMT YAPI farklı sektörlerdeli müşterilerine rekabet avantajı, operasyonel verimlilik, etkin iş modelleri ve katma değer sağlamaktadır. Değişimi yönetebilmek, ihtiyaçları karşılayabilmek ve beklentilerin ötesinde çözümler sunabilmek ancak müşteriye yakın olmakla mümkün anlayışı ile çalışmaktadır.

Misyonumuz Müşterilerimizin başarı için değer sağlamak amacıyla uluslararası kalite sıtandartlarında endustriyel yapı ürünleriyle hizmet üretmek.

Vizyonumuz Alüminyum profil ve aksesuarları sektöründe, yurtiçinde ve yurtdışında doğru teknolojiler ile anahtar teslimi katma değerli anahtar çözümler sunan, teknolojik gelişmelere hızla uyum sağlayan, değişimi yönlendiren, kullanıcı ve çalışan memnuniyetini en üst düzeyde tutan, yerli ve yabancı iş ortaklarının birinci derecede tercih ettiği, sektörde bir dünya şirketi olmak.

Değerlerimiz Güvenilirlik, Yüksek sorumluluk duygusu, Deneyim, Kalite bilinci, Sürekli gelişim inancı, İş ahlakına bağımlılık, Müşteri beklentilerini aşan katma değerli iş birliği değerlerini sağlamak.

HİZMETLERİMİZ;

ALÜMİNYUM DOĞRAMA SİSTEMLERİ
ALÜMİNYUM KÜPEŞTE AKSESUARLARI
EL ALETLERİ VE SARF MALZEMELER
GİYDİRME CEPHE SİSTEMLERİ
PASLANMAZ ÇELİK KORKULUK VE KÜPEŞTE SİSTEMLERİ

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 526 35 81 - 0216 526 35 82
Faks 0216 526 24 40
Email info@amtyapi.com
Resmi Web Sitesi www.kupestecim.net
Adres Y.Dudullu Mah. Nato Yolu Cad. No:107 A Ümraniye
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri