Tecom Kompresör Ve Makine

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Türkiye’ nin en büyük vidalı kompresör üreticilerinden biri olarak büyük tutkularımız var. Sadece birkaç yıl önce Türkiye kompresör endüstrisinin en büyük oyuncularından biri olmak hedefini paylaşan birkaç kişi olarak yola çıktık. 2006 yılında ulaştığımız beş milyon euro ciro ve oluşturduğumuz güçlü bayi ağımızdan sonra sıranın yurtdışına geldiğini düşünüyoruz. Uluslararası satış konusundaki yeni kadro oluşumumuz ve 2007 yılında katıldığımız Hannover fuarı Tecom’ un uluslararası pazara güçlü bir şekilde girişinin en büyük işaretleridir. Şu anda Polonya, Yunanistan, Bulgaristan ve İran’ da ürünlerimizi satan ve servis hizmeti veren bayilerimiz var. Amacımız, gücümüzün ve kapasitemizin yettiği ölçüde yeni bayilerle yeni pazarların ihtiyaçlarını karşılamak. Tecom büyümek konusunda büyük bir tutkuyu ve sınırsız bir büyüme potansiyelini birlikte taşıyor.

Tecom Ürün Grupları

Tecom olarak Türkiye’ nin lider vidalı kompresör üreticilerinden biri olmakla birlikte Türkiye sınırları içinde kalmamakta kararlıyız. Kuruluşumuzdan bu yana hedefimiz; basınçlı hava çözümleri konusunda müşterilerimize tüm ürün gruplarını bir arada sunabilmektir. Aşağıda, size sunduğumuz ürünlerle ilgili tanıtıcı bilgeleri bulabilirsiniz.

POWER DIREKT Serisi Direk Akuple Vidalı Kompresörler


Direk Akuple Vidalı Kompresör serimiz verimlilik tanımının tam karşılığıdır. Bu ürün grubumuzda, vida grubu ve motor direk olarak akuple edilerek kayış kasnaklı güç aktarım sistemlerinde oluşan enerji kaybı ortadan kaldırılmaktadır. Bu kompresörler yüksek verimliliklerinin yanında daha dayanıklı bir yapıya sahiptir. AI Serisi kompresörlerimiz 75 kW ve üzerindeki güçler için üretilmektedir.

POWER Serisi Kayış Kasnaklı Kompresörler
Kayış kasnaklı kompresörler firmamızın en rekabetçi fiyatlara sahip kompresörleridir. En üst kalitedeki makina aksamlarını ve en verimli üretim metodlarını kullanarak üretitiğimiz kompresörlerimizi ürünlerimizin gücünden ve dayanıklılığından ödün vermeden en rekabetçi fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz. AS Serisi kesinlikle en başarılı ürün grubumuz.

AC Serisi Pistonlu Kompresörler
Eksiksiz bir ürün portföyüne sahip olabilmek için müşterilerimize ihtiyaç duyacakları tüm pistonlu kompresör çözümlerini bir arada sunuyoruz. Basit, güçlü ve dayanıklı yapıları ile pistonlu kompresörler satış konusunda en güçlü olduğumuz gruplardan biri.

Arcom Yüksek Basınç ve Soluma Amaçlı Hava Kompresörleri
Yüksek basınç kompresörlerimiz yüzme okulları, askeri tesisler, yangın söndürme istasyonları, paintball okulları, tersaneler, balık çiftlikleri ve atış poligonları gibi sayısız uygulama alanına sahiptir. Yüksek güvenilirlik ve oldukça rekabetçi fiyatlar diğer tüm ürünlerimiz gibi yüksek basınç kompresörlerimizin de en önemli özellikleridir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 861 58 11
Faks 0212 861 44 77
Email info@tecompressor.com
Resmi Web Sitesi www.tecompressor.com
Adres Eski Silivri Yolu Cad No:44
Büyükçekmece
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri