Dibas İnşaat Metal Sanayi

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • İZMİR

Hakkımızda

DİBAS İNŞAAT faaliyete geçtiği günden beri Her alanda gelişen ve değişen teknoloji ile kullanıcı beklentilerinin her geçen gün daha da arttığı dünyada, bir firmanın geleceği müşterilerine verdiği güven, kalite ve servis olduğu kadar, pazara sürekli gelişen ürünler sunmasına bağlıdır. DİBAS İNŞAAT bu bilinçle, tasarımda, üretimde ve montajda, müşteri memnuniyetini sağlayacak, insan hayatına ve çevreye saygılı çağdaş mekanlar , yapılar inşa etmeyi temel çalışma ilkesi olarak belirlemiştir. Yönetim olarak amacımız ve felsefemiz, çizdiğimiz bu hedefe ulaşmak yolunda, kaynaklarımızı sürekli gelişim, profesyonel organizasyon ve fizibilitesi kanıtlanmış ekipman yatırımına yöneltmek olmuştur. Başarı için teknolojiyi takip etmek kadar, her yönü ile verimli ve izlenebilir bir sisteme sahip olunması gerektiğine inanan bir hizmet anlayışı ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
^
DİBAS İNŞAAT yöneticileri , yapı sektöründeki yılların verdiği proje , şantiye , uygulama ve pazarlama tecrübelerini profesyonelleştirmiş , işlerini seven mesleklerine saygılı , deneyimli mühendisler ve mimarlar grubudur.



HİZMETLERİMİZ ;



- Anahtar Teslimi Endüstriyel Yapılar

- Mühendislik , Proje ve Müşavirlik hizmetleri

- Çelik Konstrüksiyon ve Yapı Güçlendirme

- Çatı ve Cephe kaplamaları

- Dekorasyon ,iç mimarlık hizmetleri

- Isı , Su , Ses Teknik İzolasyonu

- İnşaat Malzemeleri



FAALİYET ALANLARIMIZ ;

Sanayi tesisleri , Fabrikalar , Depolar , Soğuk hava depoları , yüzme havuzları , Uçak hangarları , Sinema-sergi-Konferans-Toplantı salonları , Alışvariş merkezleri , Stadyumlar , Spor salonları , Otellerde lobiler ve atriumlar , Fuar standları , Tenis kortları , Marketler

İletişim

Yetkili Başaran DİLBAZ
GSM
Telefon 0232 446 22 27
Faks 0232 446 22 27
Email dibasinsaat@gmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres 1385 Sok.No:3 K:7 ALSANCAK
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri