Özkursan

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1987 yılında motor ve bisiklet sanayine yedek parça üretimi ile başlayan ticari serüvenimiz 1993 yılında Türkiye de bir ilki gerçekleştirerek ses mermisi kovanı tasarlayıp üretmekle devam etti. 22. yılımızı kutladığımız bu senede de sektörün önde gelen markası olarak üretmeye, değişmeyen azim ve heyecanımızla devam ediyoruz.

BAŞARIMIZIN SIRRI HEDEFLERİMİZDE

Tecrübe ettiğimiz bu süre zarfında Özkursan markası olarak; Kalite, Güven ve Müşteri Memnuniyetinden ödün vermeden her yeni güne yeni bir ümit ve aşkla başlıyoruz. Bu ilekeler doğrultusunda her geçen gün hem kapasitemizi hemde hedeflerimizi büyüterek daima ilerliyoruz. Ses mermisi üretirken amacımız sadece para kazanmak değil hedefi belli olmayan mermilerle hayatların kararmasını da önlemek. Bu düşünce ile sloganımız ;

EĞLENCENİZ HÜZNE DÖNÜŞMESİN

Kalitemizi yurt içi ve uluslararası sertifikalarla tasdikleyip halen birçok ülkeye yaptığımız ihracaatın yanı sıra gerekli hukuki alt yapı sağlandığı takdirde polis ve askerimizin kullandığı mermiyi üretmeye bugünden söz veriyor bu vesile ile milyonlarca liralık dövizin yur dışına akışını da engellemek istiyoruz. Bu sözümüzün teminatı ise 22 yıldır sapmadan yürüdüğümüz istikrarlı yol, sektöre getirdiğimiz yenilikler ve bitmeyen çalışma azmimizdir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 612 82 10
Faks 0212 544 00 72
Email ozkursan@ozkursan.com.tr
Resmi Web Sitesi www.ozkursan.com.tr
Adres Maltepe Mah. Çifte Havuzlar Cad. Prestige İş Merkezi Kat:3 No:701 Bayrampaşa
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri