Gempa Dış Tic Paz Ltd Şti

  • İletişim
  • ANKARA

Hakkımızda

Gempa Dış Ticaret ve Pazarlama Ltd. Şti. 1986 yılından bu yana;

- Analog Telsiz Sistemleri
- Dijital Telsiz Sistemleri
- Sistem Kurulumları
- Deniz Telsizleri
- Komple projelendirme ve satış hizmeti vermekte olup, bunun yanı sıra da montaj, yedek parça, servis ve bakım hizmetleri sunmaktadır.

2001 yılından beri KENWOOD telsizlerinin Türkiye distribütörlüğünü yapmakta olan firmamız 2005 yılından itibaren MIDLAND PMR446 telsizlerinin, 2009 yılından itibaren de ZETRON'un Türkiye Distribütörlüğünü sürdürmektedir.

Firmamız Türk Telekomünikasyon Kurumu’ndan yeterlilik sertifikası almış olan modern donanımlara sahip laboratuarlarında Kenwood ve diğer telsiz markalarının tamir bakımı hizmeti vermektedir.

Patenti kendimize ait olan, son derece emniyetli, montajı ve arıza tespiti kolay, ses kalitesi yüksek, hava şartlarından etkilenmeyen Türkiye'nin dünya standartlarındaki en gelişmiş ses anons sistemi "GEMVOICE" serisi, "DİJİTAL ŞİFRELİ KABLOSUZ ANONS SİSTEMİ" ile alıcı kart üretimi, montajı TK standartlarında yapılmaktadır ve TS EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistem Belgesine sahip tesislerde tecrübeli ve uzman kadro ile gerçekleştirilmektedir.

Türkiye genelinde 5 Bölge Distribütörü ve 35 alt bayi ile hizmet vermekte olan Gempa Türkiye’de sahip olduğu çok sayıda müşterinin yanı sıra, Azerbaycan, Irak, Mısır, K.K.T.C. gibi ülkelere ihracat yapmaktadır.

İletişim

Yetkili Ebru BİLEN
GSM
Telefon 0312 426 14 80
Faks 0312 426 73 93
Email info@gempanet.com.tr
Resmi Web Sitesi www.gempanet.com.tr
Adres And Sokak No : 6 / 1-2 06680 Çankaya
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri