Kıraç Metal Ürünleri San Tic Ltd Şti

  • Metal ve Yan Sanayi
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

Bu çalışmada, en uygun fiyatla en kaliteli ürünleri sunmak için, Kıraç Group 1981 yılında işletme çalışmalarına başlamıştır.



KIRAÇ METAL 2002 yılında KIRAÇ Grubu'nun bir üyesi olarak ve üretime başlamış hızla Kablo Yönetim Market saygın bir üretici olarak yer aldı. Firmamız 10,150 m² üzerine yerleştirilir ve kapalı nitelikli, dinamik ve müşteri odaklı çalışanı ile 20,250 m² açık alan.



Kablo Kaset Mangement Sisteminde Türk lider
Deneyim 28 yıl
Güvenilir Marka
İhracat, Afrika Güney Amerika Asya Avrupa

Yüksek Kalite Standartları, Üretim Süreç ve Yüksek Teknoloji Ürünleri, Down Maliyet nedeniyle bir tercih üretici ve Kablo Kanalları, Kablo Merdivenleri, Kanalları, Kutular, IT ihracatçısı olarak yerimizi gömülü olması Dolaplar, Kelepçeler ve dübel, Destek, Boru Sistemleri.



HEDEFİMİZ: Kıraç hedef bir olmaktır dünya lideri Müşterilerimiz için yüksek kaliteli kablo yönetimi çözümleri sağlar. Biz ürün ve hizmetleri ile müşterilerimize tedarik istiyorum Yüksek Kalite Aynı zamanda ve az ürün ve çevre faaliyetlerinin etkilerini en aza indirmek için.



MİSYONUMUZ: Misyonumuz kablo yönetimi pazarında tercih edilen bir üretici olması ve daha yüksek seviyelere dünyada KIRAÇ marka yükseltmektir.

İletişim

Yetkili Elif AĞIÇ
GSM
Telefon 0222 236 15 00
Faks 0222 236 21 08
Email info@kiracmetal.com
Resmi Web Sitesi www.kiracmetal.com
Adres Organize sanayi bölgesi şehitler bulvarı No:21
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri