Balkan Elektronik

  • Elektrik Elektronik
  • ANKARA

Hakkımızda

Şirketimiz 1996 yılında Video Ekipmanları, Fotoğraf Ekipmanları ve sunum sistemleri ithalatçısı ve satıcısı bir şirket olarak kurulmuştur. Yıllar içinde çalışma alanlarını genişleterek 1998 yılında FUJİ FİLM –FujiMagnetics Computer Media, Audio/Video Media, Profesyonel Tapes ve Batarya ürünlerinin Türkiye Distribütörlüğünü alarak Tüketici pazarına sunmuştur.

Balkan Elektronik bu alandaki yatırımlarını geliştirerek ürün portföyünü geliştirmek amacıyla 2000 Yılında Üstün kaliteli MITSUBİSHİ Video Projeksiyon cihazlarını Türkiye pazarına sunarak bu alandaki Kurumsal ve Bireysel kullanıcılara hitap etmekte olup TSE onaylı satış sonrası Hizmet yeterlilik belgeli Teknik desteğini sağlamaktadır.

Firmamız her geçen gün İthalatçı kimliği ile büyümeğe devam etmekte olup 2004 Yılında da Dijital sektörde aranan hafıza kartları pazarında Üstün kaliteli TOSHİBA Markası ile yer alarak sektördeki pazara olan etkinliğini belirgin bir şekilde arttırmıştır.

Balkan Elektronik olarak Firmamız Ankara merkez ve İstanbul şubesi olarak Yönetim, Satış, Muhasebe ve Teknik servis departmanlarımız ile Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Bireysel tüketicilere hizmet vermeye devam etmekteyiz. Yüksek Finansal gücü,stok,depolama ve dağıtım kapasitesi ile sürdürülen satış hizmetlerimizle Türkiye çapında önde gelen bir yer edinmektedir.

Amacımız çalışmalarımızı daha etkin,verimli ve süratli bir şekilde Yürütmek bu süreçte siz değerli müşterilerimizin bizleri en doğru bir şekilde yönlendireceğinizden eminiz.

ÜRÜNLER
*ARCHOS MP3/MP4 PLAYER
>> Archos İnternet Media *Tablets
>> Archos MP3/MP4 Player
>> Archos Gen5 Serisi
>> Aksesuarlar

*FOTOĞRAF MAKİNELERİ
>> Canon
>> Nikon
>> Sony
>> Aksesuarlar

*PROJEKSİYONLAR
>> Projeksiyon Cihazları
>> Aksesuarlar / PERDELER

*VIDEO / BACKUP KARTUŞLARI
>> FujiFilm Veri Depolama (BACKUP)
>> FujiFilm Profesyonel AV Medya
>> FujiFilm Consumer AV Medya

*OPTİK DISKLER
>> Cd & Cd-Rw
>> Dvd & Dvd-Rw

*HAFIZA KARTLARI
>> USB Bellekler
>> Compact Flash (CF)
>> Secure Digital (SD)
>> XD Picture Card (XD)

*EPSON ÜRÜNLERİ
>> LAZER YAZICILAR
>> TARAYICILAR
>> ÇOK FOKSİYONLU ÜRÜNLER
>> KARTUŞLAR

İletişim

Yetkili Bayram KÖKSAL - Haydar PEKMEZ
GSM
Telefon 0312 425 52 75
Faks 0312 418 98 42
Email ankara@balkanelektronik.com
Resmi Web Sitesi www.balkanelektronik.com
Adres İzmir 2 Cad. No: 36/7
Pk: 06420
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri