Tüzün Kardeşler Mak.san.ve Tic.a.ş.

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

1969 YILINDA Seyfettin TÜZÜN ve Abdullah TÜZÜN tarafından, Otomotiv yan sanayiinde yedek parça üretimine yönelik talaşlı imalat atölyesi olarak kurulan firmamız, 1993 yılından itibaren sıcak dövme tesislerini de bünyesine katarak şirketleşmiş ve 1999 yılından itibaren de ISO 9001 kalite sertifikası ile belgelendirilmiştir.


Firmamız şirketleştiği tarihten itibaren, Otomotiv yan sanayi ile birlikte Savunma sanayi ve Makine yan sanayiine yönelik yedek parça imalatına da başlamıştır.

Talaşlı imalat ve sıcak dövme konularında uzmanlaşmış teknik elemanlarımızın ve modern CNC tezgahlarımız ile müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermekte olan firmamız, günümüz imalat sektörünün hızla gelişen teknolojisi ve rekabet ortamında da, kalite bilincini kendimize ilke edinmiş, fiyat ve zamanında ürün teslimatı konularındaki güvenilir yaklaşımımız ile yurtiçi ve yurtdışı rekabet gücümüzü arttırmayı amaçlamış bulunmaktayız.

Kalite politikamız, imal etmekte olduğumuz ürün alanlarında müşterinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek kalite seviyesinde, ekonomik fiyat ve zamanında teslimatı esas alan bir anlayışla çalışanları da mutlu edecek bir sistem oluşturmaktır.

KALİTE POLİTİKAMIZ

İmal etmekte olduğumuz ürün alanlarında müşterinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek kalite seviyesinde, ekonomik fiyat ve zamanında teslimatı esas alan bir anlayışla çalışanları da mutlu edecek bir sistem oluşturmaktır.

TALAŞLI İMALAT

Her türlü talaşlı imalat seri üretim olarak müşteri taleplerine göre ISO 9001 güvencesiyle yapılır. Talaşlı imalat birimimizde CNC tezgahlar kullanarak üretim yapmaktayız ve yıllık üretim kapasitemiz 3000 ton’dur.

DÖVME

Siparişi alınan işlerin kalıpçı cnc tezgahlarda CAD ve CAM işlemleri tarafımızca yapılarak; kalıpları işlendikten sonra seri imalata ISO 9001 güvencesiyle geçilir. 500’den 15000 gram’a kadar parca dövebilmekteyiz. Yıllık kapasitemiz 4000 ton’dur.

ÜRÜNLERİMİZ;

YOLCU OTOBÜSLERİNE YÖNELİK DÖVME PARCALARI / FORGED PARTS FOR PASSANGER BUSES

SHAFT PARCALARI / SHAFT PARTS

KOMPRESÖR BİEL KOLLARI / CAN RODS FOR COMRESSORS

BAGLANTI KOLU VE KILITLER / ENGAGING HANDLES AND ITS LOCKS

TRAKTÖR VE İŞ MAKİNALARINA YÖNELİK İMALATIMIZ / OUR PRODUCTS FOR TRACTORS AND HEAVY DUTY VEHICLES

OTOMOTİV YAN SANAYİNE YÖNELİK PARCALAR / MANUFACTURED PARTS FOR AFTERMARKET

TIR VE KAMYONLARA YÖNELİK PARCALAR / MANUFACTURED PARTS FOR TRUCKS AND HEAVY VEHICLES

SAVUNMA SANAYİNE YÖNELİK PARCALAR / MANUFACTURED PARTS FOR DEFENCE AND AIRCRAFT INDUSTRIES

İletişim

Yetkili Yücel TÜZÜN
GSM 0533 479 87 37
Telefon 0312 354 08 33
Faks 0312 354 08 34
Email info@tuzunkardesler.com.tr
Resmi Web Sitesi www.tuzunkardesler.com.tr
Adres 30.sokak no: 68-70-72-74 OSTİM
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri