Set Makina

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

1991 yılında Ankara'da, SET MAKİNA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adıyla inşaat, maden ve doğaltaş sektöründeki firmalara hizmet vermek, dünyada en önde sayılan ve en önde gelen firmaların ürünlerini ülkemizde de temsil ederek, yerli üretici ve tüketicilere en üst ve en yeni teknolojileri ulaştırmak, aynı zamanda da istihdam sağlayarak kendi üretim gamımızı en iyi kalitede oluşturmak amacıyla kurulduk. Bu gayeyle ilk etapta piyasanın gereksinimleri ve talepleri doğrultusunda yapılanmamızı sağladık ve müşterilerimize hızlı ve güvenilir hizmet verme ilkesiyle müşteri potansiyelimizi arttırdık.1994 yılına kadar da ürün yelpazesini geliştirmek ve hedef müşteri sayısını artırmak amacı doğrultusunda çeşitli çalışmalar yaptık.

Gelişen Pazar ve müşterinin bizden beklentileri doğrultusunda şirket yapılanmamızı geliştirerek üretime ağırlık vermek amacıyla faaliyetlerimizi geliştirmek doğrultusunda, 1999 yılından itibaren de, Ostim'deki tesislerimizde üretime ağırlık verdik. Bu tesislerimizde kullanılan yüksek teknoloji ürünleri ile üretimimizde standartlar ve kalite hususunda ciddi limitler koyduk ve bu limitleri de sürekli aşmak için şirket içi yapılanma ve çalışmalarımızı devam ettirerek kendimizle yarışa devam ediyoruz.

Müşterilerimize sadece çözümler sunmakla kalmayıp, aynı zamanda onların memnuniyetini de esas aldık. Müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla 2000 yılı başından itibaren Satış-Pazarlama, Satış Sonrası Hizmetler, Servis ve Yedek Parça birimlerini aynı çatı altında toplayarak çalışmalarımızı tek bir merkezden yürütmeye başladık. Tek bir merkezden yönetimin sağladığı ciddi esneklik ve koordinasyonla, müşterilerimizden gelebilecek şikayet veya talepler, birimler arası vede birim dahilinde yapılan müşteri değerlendirme toplantılarında ele alınarak hızlı ve etkin çözümler sunuyoruz. Temel amcımız “Müşteri memnuniyetinin en üst seviyede tutulması”dır. Müşterilerimizden gelen talep ve isteklerin anında yerine getirilebilmesi için Stok, Muhasebe ve Müşteri bilgileri Bilgisayar Teknolojisi yardımıyla özel programlarla sürekli güncel tutulmakta, talepler, görüşmeler, istek ve yazışmalar yazılımlarımızda tarihçeleri takip edebilmek amacıyla kayıt edilmektedir. Özellikle CRM yazılımımız sayesinde müşterilerimize daha hızlı ve etkin ulaşmak, talepleri önceden belirlemek ve ihtiyaç henüz belirmeden hizmeti sağlamak amacındayız.

Uzun yıllardan beri tecrübeli kadromuz ile inşaat, maden ve mermer sektöründe kaliteli hizmetlerle yer almaktayız. Ve biz, Set Makina olarak, ülke menfaatlerini ve modern teknoloji gereksinimlerini en üst düzeyde tutarak müşterilerimize hizmet vermeyi ilke edindik. Değişen Pazar ve sektör koşullarına en hızlı adaptasyonu sağlamak ve şirketimizin dinamik yapısını sürekli güncel tutabilmek için, geliştirme ve ileriye yönelik performansı artırma çalışmalarını temel edindik. Biz, gelişimin sürekliliğini kendimize ilke olarak tanımladık. Personelimizin sektör, Pazar ve teknoloji ile iç içe yaşaması ve bu yeniliklerin ürün ve hizmetlerimize adapte edilmesi için yenilikleri yakinen takib ediyoruz. Departman bazında Personelimizin Eğitimleri takip edilmekte, Eğitim talep ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak değerlendirilmektedir.

Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde Tiger Delici Tabancalar, Delik Dibi (DTH) Tabancalar, Delici Uçlar gibi ürünlerin tek temsilcisi olduk. Ve çok kısa sürede Türkiye pazarında lider konumuna geldik. Aynı zamanda sektörde kazandığımız güvenle bu mamullerin Avrupa Topluluğu ve Ortadoğu ülkelerine ihracatında da önemli noktalara ulaştık. Dünyanın birçok ülkesinde Set Makina logolu ürünlerin başarılı ve çok ciddi performans / ömür kriterleri ile çalıştığı gözlemlenmektedir.

Bugün itibariyle yurt dışı ithalat ve ihracatında önemli rakamlarla faaliyet göstermekteyiz. Yıldan yıla artış gösteren rakamlarımız marka ve ürünlerimize olan güvenin bir göstergesi olarak bizi kamçılamakta, sektörün güvenini yansıtmaktadır.

Diamant Boart, Marini, G.M.M, Teci, Comandulli, Steinex, Garrone, Intermac ve Flow Waterjet gibi dünyanın önde gelen firmalarıyla taş sektöründe yaptığımız işbirliği sonucunda Türkiye Mermer Sektörü'ne makina, ekipman ve sarf malzemesi sağlayan firmaların en önünde yer aldık. Adı geçen herbir firma kendi dalında çok ciddi isim yapmış markdırlar. Müşterilerimizin en iyi kaliteye en ucuz şekilde ulaşabilmesi, en iyi servis ve pazarlama ağı ile hizmet verilebilmesi için tüm personelimiz emek vermektedir.

Set Makina olarak, satış ve satış sonrası servis hizmetleri ile saygıdeğer müşterilerimize en iyiyi, en hızlıyı, en güçlüyü ve en kaliteliyi sunmayı ilke edindik. Yapılan tüm değerlendirmeler ve çalışmalar, müşteri odaklılığı sayesinde direk müşterilerimize yansıtılmaya çalışıldığından, bizim tecrübemiz ve müşterilerimizin güveniyle hizmet vermeye devam ediyoruz.

ORGANİZASYON AMAÇLARI:
Uzun yıllardan beri inşaat, maden ve mermer sektörünün içinde yer alan tecrübeli kadrosu ile SET MAKİNA organizasyonu, ülke menfaatlerini ve modern teknoloji gereksinimlerini en üst seviyede tutarak müşterilerine hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Bu ilkemiz doğrultusunda gelişimin sürekliliğine inanmış bir organizasyon yapısı ile kendimizi sürekli güncel tutmaya ve bu güncelliğimizide teknolojimize yansıtmak konusunda her türlü çabayı vermekteyiz.

Hem üretim kanadımızda, hemde servis kanadımızda en iyi kalite, en yüksek güvenlik ve en yüksek performans kriterleri temel alınarak ürün ve hizmet, plan ve geliştirmeleri bu temeller üzerine inşa edilmektedir.

TÜRKİYE PAZARINDAKİ YERİ:
Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde pazarında dünya lideri olan firmaların Türkiye' deki tek yetkili temsilciliğini yapmaktayız. Bu sayede de müşterilerimize sağladığımız makina ve ekipmanlar en yüksek verimlilik ve performans kriterlerine sahiptirler. Bu kriterleri zorlayan makina ve ekipmanlarımız sayesinde de pazardaki yerimizi korumak konusunda kendimizi aşmak için çalışıyoruz. Temsilciliğini yaptığımız firmalar, Türkiye Pazarında çok kısa sürede Pazar lideri konumuna geldiği gibi bu mamullerin Avrupa Topluluğu ve Orta Doğu Ülkelerine ihracatında da önemli noktalara gelmiştir.

ÜRÜNLERİMİZ;

-TİGER ELMAS TEL KESME MAKİNASI

-TİGER SAYALAMA MAKİNALARI

-TİGER DELİCİ MAKİNALAR

-TİGER KAYA DELME TABANCALARI

-TİGER DELİK DİBİ DARBELİ DELİCİ TABANCALAR

-TİGERLİNE ZİNCİR BESLEMELİ BLOK KESİCİ

-TİGER POWER HİDROLİK GÜÇ ÜNİTESİ

İletişim

Yetkili Adnan SARAÇOĞLU
GSM 0533 772 06 26 - 27 - 28
Telefon 0312 395 34 00
Faks 0312 395 36 00
Email info@setmakina.com
Resmi Web Sitesi www.setmakina.com
Adres Ivedik Organize Sanayi Bölgesi, 27. Cad. No : 60 OSTİM
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri