Yakaboyu Kabin Makine

  • Makine
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

1985 yılında Hüseyin Sürücü liderliğinde kurulan firmamız, faaliyetlerine 60m²'lik atölyede başlamış olup bugün 6000m² kapalı 15000m² açık alanda gelişen son teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak devam etmektedir.
Başlıca; Traktör, İş makinesi, Forklift operatör emniyet kabinleri üreten firmamız, müşterilerinin sunduğu projeler ışığında çelik konstrüksiyon, lokomotif ve iş makinesi kompanentleri de üretmektedir.

Ürünlerinin tasarım aşamasında müşterilerinin istek ve beklentilerini Ar-Ge ve üretim mühendislerinin teknik bilgi ve becerileriyle birleştiren firmamız, kalite anlayışına müşterinin gözünden bakmakta olup, üretimin her aşamasını teknik personelinin kontrolü altında takip etmektedir, yan sanayileriyle de koordineli çalışarak müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmaktadır.

VİZYONUMUZ
En büyük sermayenin insana verilen değer, kazanılmış güven ve itibar olduğunu unutmadan;
Globalleşen Dünya’mızda İnsana ve doğaya saygılı üretim yapmak ana düşüncemizdir.
Kaynakları verimli kullanarak ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunan, liderliği sürdürecek, müşteri odaklı bir yapı oluşturmak, İç pazarda markamızla tanınan ve ürünlerimizle tercih edilen bir kuruluş olmak. Kurumsal yapımızı ve ürünlerimizi geliştirerek Dış pazarlara açılmak.

MİSYONUMUZ
Uzun yıllar, verdiğimiz doğru hizmetle kazandığımız güven duygusunu gelecek yıllara taşıyarak, her zaman en iyi, en sağlıklı üretimi gerçekleştirmemiz gerektiğine inanırız.
Ülke kalkınmasında önemli bir yer tutan yerel kaynakların geliştirilmesi ve ihracat’ ın arttırılmasında kalıcı girişimlerde bulunmak.

Üniversiteler ve sektör kuruluşlarıyla bilgilerimizi, ortamımızı paylaşarak AR-Ge çalışmaları yapmak. “Müşterimiz varsa bizde varız” anlayışıyla, müşterilerimizin gelecekteki beklentilerini değerlendirecek organizasyonlar yapmak ve tüm kamuoyuyla paylaşmak.

Uluslar arası fuarlarda ürünlerimizi ve markamızı tanıtarak, kalıcı ve sürekli artan bir dış pazar ortamı oluşturmak.

HİZMETLERİMİZ;

-İŞ MAKİNELERİ

-FORKLİFT

-TRAKTÖR

-BİÇER DÖVER

-ÖZEL İMALATLAR

-LAZER KESİM

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0222 236 04 87
Faks 0222 236 04 90
Email info@yakaboyu.com
Resmi Web Sitesi www.yakaboyu.com
Adres Organize Sanayi Bölgesi 14. Cadde No: 7
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri