Sevinç Makina

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

Şirketimizin kurucusu A. Zeki Sevinç 1969 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesinden mezun olduktan sonra uzun yıllar süren kamu ve özel sektör çalışma tecrübelerinin ardından 1985 yılında Ankara’da SEVİNÇ MAKİNA SAN. VE TİC. LDT.ŞİRKETİNİ kurmuştur.

Kuruluşundan itibaren geçen 20 seneyi aşkın süre zarfında, şirketimiz Türkiye’nin her bölgesinde ana faaliyet konusu olarak seçmiş olduğu ;baraj ve hidroelektrik santraller, regülatör yapıları, sulama sistemleri inşaatları kapsamında bulunan hidromekanik ekipmanlar ve daimi teçhizatların projelendirilmesi, imalat ve montajı konusunda pek çok projeyi tamamlamıştır. Konusunda önde gelen imalatçılardan olan firmamız uzun çalışma yıllarının getirmiş olduğu tecrübelerle, yetişmiş personeliyle, modern ve dinamik yapısıyla sektörde kendisine güvenli bir yer edinmiştir.

AMACIMIZ
Taahhütlerimizi müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak şekilde tamamlamak ve rekabetin şartları olan; maliyet, kalite , teknoloji ve sürat bağlamında, projelendirmeden montaja kadar her süreçte müşterilerimize en uygun koşullarda hizmet verebilmektir.

HİZMETLERİMİZ;

-BARAJ HİDRO MEKANİK TECHİZAT

*VANALAR

*RADYAL KAPAKLAR

*DÜZ VE TEKERLEKLİ KAPAKLAR

*CEBRİ BORU VE MANİFOLTLAR

*IZGARALAR

Firmamız güçlü teknik kadrosu ve zengin makine parkı ile başta demir-çelik sanayi olmak üzere pek çok sanayi ve yan sanayi ihtiyaçları dahilinde çelik konstrüksiyon, makine ve makine yedek parçası imalatı gerçekleştirmektedir.

İletişim

Yetkili Murat Onur SEVİNÇ
GSM
Telefon 0312 640 10 33
Faks
Email info@sevincmakina.com.tr
Resmi Web Sitesi www.sevincmakina.com.tr
Adres Başkent Organize San. Bölgesi Atatürk Bulvarı 335 Ada 9 Parsel Malıöy Temelli

Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri