Onur Rulmancılık Makine Hırdavat

  • Rulman
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Onur Rulmancılık Mak.Hırd.İth.İhr.Ltd.Şti. Hüseyin Erol tarafında kurulmuş olup kendi konularında uzmanlaşmış üreticilerin yeni teknoloji rulman, hırdavat ve endüstriyel fabrika malzemelerini ithal ederek Sektörde Kobilerin – İmalatçı sektörlerin ve Fabrikaların hizmetine sunmakta ve tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

İthal ettiği FAG – SKF – NSK – ZWZ – MPZ – KBC markalı her tip ve her marka geniş yelpazeli rulman çeşitleriyle, müşterilerimize en uygun fiyatlı ve en hızlı şekilde pratik çözümler sunmaktayız.

Ayrıca; Transmisyon zincirleri, V kayışı, yağ keçeleri, segman rulmanları, İna marka iğneli ve bombeli rulmanları, çin özel zincirleride stoklarımız bulunmaktadır.

Firmamız Uzakdoğudan hatde rulmanları, special rulmanları temin ve terminde güçlük çektiğiniz sanayi, tekstil, otomobil iş ve tarım makinaları, rulmanlarını özel talep ve teklif doğrultusunda belirtilen sürelerde ithal edip teslimatını yapmaktadır. Ayrıca firmamız minyatür rulmanlarda en geç 15 gün içerisinde teslimat yapmaktadır.

Stoklarımızda bulunmayan acil ihtiyaçlarınızıda en kısa sürede ve ekonomik olarak temin etmekteyiz. Kalite ve ekonomi prensibini benimseyen firmamız öncelikle müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

ÜRÜNLERİMİZ;

Rulman Yatak & Burçlar

Zincirler

V Kayışları

İletişim

Yetkili Hüseyin EROL
GSM 0533 655 55 89
Telefon 0212 256 11 48 - 0212 238 77 27 - 0212 253 36 58
Faks 0212 238 80 00
Email info@onurrulman.com
Resmi Web Sitesi www.onurrulman.com.tr - www.onurrulman.com
Adres Tersane cad. Mahkeme sok. N:17-A KARAKÖY
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri