Makim Makina Teknolojileri A.ş.

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

1982 yılında elektro erozyon tezgahı geliştirmesine başladığımızda aklımızda tek bir şey vardı: Teknolojiye hakim olmak. O günden bugüne MAKİM, durmaksızın teknoloji geliştiriyor ve bu teknolojiyi üretimine yansıtıyor.

Tam anlamıyla hakim olmadığımız bilginin, asla bizim olmadığı inancındayız. Bu anlayışla, öncelikle ürünlerimizi ve hizmetlerimizi üretmede kritik ve stratejik bilgileri üretmeye, elde etmeye çalışıyoruz.

Bilgiye hakim olmamız, ürünlerimiz üzerinde hızlı ve etkili yenilikler üretmemizin önünü açıyor. Üretimin bütün sürecine hakim olan yapımız sayesinde, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda özelleştirmeler ve yenilikler gerçekleştirebiliyoruz.

Her müşterimizin özel ve kıymetli olduğuna inanıyoruz. Bu anlayışla, müşterilerimizle kurduğumuz, çözüm ortaklığı temelli ilişki, bilgi birikimimizin genişlemesine katkıda bulunuyor. Ürünlerimiz vasıtasıyla öğreniyoruz ve bu tecrübemizi üretimimize yansıtıyoruz.

MAKİM'de öğrenme ve geliştirme hiçbir zaman bitmiyor. Yeniliğe açık ve istekli anlayışımız, bizi önde kılan en önemli gücümüz!

Kalitemiz
Müşterilerimizin sunduğumuz ürün ve hizmetlerden razı olmasını arzu ediyoruz. Kalitemizi belirleyen bütün değerleri bu anlayışla ortaya koyuyoruz.
Vizyonumuz

Gelişen bir yapı ile, ileri teknoloji ve mühendislik kullanılarak öncelikle ülkemiz pazarının daha sonra da uluslararası pazarın ihtiyaçlarına cevap veren sistem, ürün ve hizmetler sunmak.

Misyonumuz

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan,
Olabildiğince geniş bir müşteri yelpazesine hizmet vermeyi amaçlayan,
Ürün geliştirme ve üretimde, teknoloji tercihi ve mühendislikte, çevrenin gözetilmesinde, uygun olanı seçen,
Pazar ihtiyaçlarını uygun maliyet ile üretip makul kar ile arz eden,
Ulaştığı kalite düzeyi ile yetinmeyip hep daha iyiye ulaşmak için çalışan,
bir firmayız.

Kalite Politikamız

Sadece satış değil, satış sonrası uzun süren dostluklar oluşturacak, kullanıcı dostu ürün ve hizmetler sunacağız.
Kalitenin sağlanmasında, üretim zincirinde yer alan tedarikçiler de dahil, çalışanların tümü görevli ve sorumludur. Başarının sağlanmasında, küçük büyük ayrımı olmaksızın her görev önemlidir.
"Başarı ancak herkesin görevini en iyi şekilde yerine getirmesiyle mümkündür" inancıyla, takım olarak çalışacağız.
Herkesi bir önceki sürecin müşterisi kabul ediyoruz ve hepimiz müşterimizi memnun edeceğiz.
Kaliteyi üreteceğiz, kontrol etmeyeceğiz.
Zamanı en iyi şekilde kullanacak ve yöneteceğiz.
Tasarım aşamasından başlayarak, maliyet etkinliğini sağlayacak en uygun çözümleri oluşturacağız.
Çalışanlarıni bireysel ve teknik becerilerini artırmak için sürekli eğitim almalarını sağlayacağız.
Bütün müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve tedarikçilerimizin fikirlerine ve katkılarına değer vereceğiz.
Hata yapabiliriz ancak ders alacağız ve tekrarlamayacağız.
Tecrübelerin paylaşılması ve geleceğe aktarılması inancındayız. Bunun için bilgi ve tecrübelerimizi, uygulamalarımızı ve sonuçlarını yazıya dökerek firma hafızasının oluşmasını sağlayacağız.
Kalite yönetim sistemini sürekli iyileştirme prensibiyle hareket ederek geliştireceğiz.
Çalışanlarımızın yaptığı işten mutlu ve gururlu olduğu bir işyeri oluşturacağız.

Hedeflerimiz
Sürekli gelişirken, hedeflerimizi asla unutmuyoruz. Bir yandan, elde ettiğimiz her yeni bilginin, bizi hedeflerimize doğru taşımasına özen gösteriyor; diğer yandan hedeflerimizi sürekli revize ederek canlı kalmalarını sağlıyoruz.
Savunma Sanayi'nde önde gelen firmalardan biri olmayı hedefliyoruz. Yüksek teknoloji üretmek, yüksek teknolojiye dayalı üretim yapmak, farklı disiplinlerde düzenli ve uyumlu bir şekilde çalışabilmemiz, bu yüzden çok önemli.

Sistemler kuran bir firma olmayı hedefliyoruz. AKBİL örneğinde gerçekleştirdiğimiz üzere; küçük ya da büyük çaplı olması fark etmeksizin, bütün donanım ve yazılımını ve diğer kaynaklarını sağlayabildiğimiz ve kurup işletebildiğimiz sistemler kurmayı hedefliyoruz. AKBİL tecrübemizle pekiştirdiğimiz sistem yaklaşımı kabiliyetimiz, donanım ve yazılım becerilerimiz, sanayideki itibarımız, bu yüzden çok önemli.

Dünyanın dört bir yanında hızlı ve kolay bir şekilde hizmet ve ürün sağlayabilen bir firma olmayı hedefliyoruz. Sürekli ve gelişmekte olan ihtiyaçlara yönelik ürünlerimiz, dünyanın çeşitli ülkelerinde kurduğumuz ortaklıklar, bu yüzden çok önemli.


ÜRÜNLERİMİZ;

-GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ

-DÖNER KESME MAKİNELERİ

-HASSAS DÖKÜM

İletişim

Yetkili Onur ALTUĞ
GSM
Telefon 0312 267 56 87
Faks 0312 267 56 99
Email info@makim.com.tr
Resmi Web Sitesi www.makim.com.tr
Adres Sincan Organize Sanayi Bölgesi, Erkunt Cad. No:20
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri