İmelsan Makina

  • Jeneratör Ve Enerji
  • ANKARA

Hakkımızda

İMELSAN 1998 yılında endüstriyel elektronik konusunda faaliyete başlamıştır. Gelişen teknoloji ile paralel olarak sürekli kendini yenilemiş ve endüstriyel elektronikte çözümler üretmiştir. Bu çözümlerin en son aşaması olarak şu an üretmekte olduğu mikroişlemci kontrollü Kesintisiz Güç Kaynaklarına ulaşmıştır. IMELSAN şirket olarak eğitimli teknik servis kadrosu ile tüm marka cihazlara yılda 365 gün günde 24 saat müşterilerine hizmet sunmaktadır. İMELSAN şirketi kendisine prensip olarak müşteri memnuniyetini edinmiştir. Bu sebeple müşterilerinin enerji problemlerini çözmek ve sahip olduğu bilgi birikimini müşterileri ile paylaşmak, İMELSAN’nın çalışma ilkeleri olmuştur.



Firmamız bu sorunları siz Sayın müşterilerinin yaşamaması için kendi teknolojisi ile

6 KVA güç kaynağından - 300 kVA kesintisiz güç kaynağı olarak hastane ve büyük fabrikaların ihtiyacı olan On-Line Kesintisiz Güç Kaynağı üretmektedir. Ayrıca 10 Kva dan 3 MW kadar da dünyanın en verimli cihazlarından olan NEWAVE markasıyla da tercih eden müşterilerine kesintisiz çözümler sunmaktadır.

İMELSAN kamu, askeriye ve tıp sektöründe pek çok referansa sahiptir.Üretimin yanında satış sonrası teknik servis hizmetine de önem veren firmamızın merkezi Ankara’dadır. Ayrıca Türkiye çapında bayilikleri ve teknik servis noktaları mevcuttur

MİSYONUMUZ
Standartlı, kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak,
Müşterilerimizin zamanına ve haklarına saygı duymak,
Çalışanlarımızın tatmini ve moral değerlerini arttırmak,
İnsanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarımızı yerine getirmek,
Yeni hedefimiz üretimini yaptığımız kesintisiz güç kaynaklarında Avrupa Kalite Ödülü.
VİZYONUMUZ
Müşterilerimizin koşulsuz memnuniyeti sağlamak,
Çalışanlarımızın tatmin ve memnuniyetini en üst düzeyde tutacak faaliyetlerde bulunmak,

Kuruluşumuz Kalite , Çevre ve İş Sağlığı
ve Güvenliği Politikası
"Kesintisiz Güç Kaynağı üretimi ve satış sonrası hizmetlerinde faaliyet gösteren firmamız sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olarak yönetmelik ve mevzuatlar çerçevesinde faaliyet göstererek ; uluslararası standardlar ve ilkeleri esas alan hizmet anlayışını en üst düzeyde gerçekleştirmek , kalite, çevre , iş sağlığı ve güvenliği konusunda çevre kirliliği ve iş sağlığı risklerini önleyici , hızlı, güvenilir ve kusursuz ürün ve hizmet sunmak, kaynaklarımızı verimli ve etkin bir şekilde kullanıp sistemimizi sürekli iyileştirerek yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetini artırmaktır.

ENERJİSİZ KALMAYIN

Türkiye'de ve bütün Dünyada'da yaşanan elektrik kesilmeleri havadaki statik enerjinin voltajı etkilemesi ve düzensiz gerilim dalgalanmaları her türlü elektronik cihazları etkilemekte,kullanılamaz hale getirmekte yada maliyetli bir tamir süreci geçirmelerine sebep olmaktadır.
Bunları takip eden zararlar;

Veri ve satış kayıpları
Personelin boş bekletilmesi
Ev ve iş yerlerinde iç şebekenin ve buna bağlı olan cihazların zarar görmesi
Enerji kesilmesi nedeniyle duraksama yaşanması
Bilinçli kullanıcılar bu tür kayıpları önlemek amacıyla Kesintisiz Güç Kaynağı ( Online UPS) sahip olma yolunda giderler.İmelsan 10 yılı aşkın bir süredir bütün bu elektronik riskleri ortadan kaldırmak için Türkiye genelinde Kesintisiz Güç Kaynağı (Online UPS) çözümlerini personel uzman kadrosu ile sizlere sunuyor.İmelsan, güç kaynaklarının temelini oluşturan,güvenli ve sürekli teknik servis desteğini 7 gün 24 saat vermeyi ilke edinmiştir.


Kesintisiz Güç Kaynağı ( Online UPS) nedir;
UPS ler elektronik cihazlardır. Kesintisiz alternatif voltaj üretirler.Şebeke kesilmelerinden kesinlikle etkilenmezler şehir şebekesinden gelen çökmeleri engeller, güvenilir bir şekilde mükemmel besleme sunarlar.Çalışmalarını sürdürürler.İhtiyaca göre çeşitli güçlerde seçenek olanakları vardır.


Güç elektroniği konusunda hizmet vermek üzere kurulan İMELSAN UPS LTD.ŞTİ. günümüzde Türkiye ulusal pazarında yerli üretim yapan firmalar arasında yer almakta ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

Kurumsal ve endüstriyel alandaki tüm güç problemlerine mükemmel çözümler sağlayan firmamız Güç Kaynağı (Online UPS) satış-bakım ve onarım konularında, bütün kamu kurumlarına ve özel sektörlere uzman kadrosu ile hizmet etmektedir.

Tam donanımlı ve eğitimli teknik ekibimiz, her marka ve güçte Kesintisiz Güç Kaynağı (Online UPS), Invertör, Redresör, Servo & Statik Regülatör'ün yanı sıra her marka Jel Akü ve Kuru Bakımsız Akü çeşitlerinin satışını gerçekleştirmektedir. Teknik desteğin, bakım ve onarımın dışında siz değerli müşterilerimize danışmanlık, güç sistemleri için ihtiyaç tespiti, devreye alma ve koruyucu bakım işlemlerini de garantili bir şekilde üslenmektedir.

İMELSAN LTD.ŞTİ. servis hızının önemini bilerek Türkiye çapında 7 bölgede deneyimli personeli ile hizmet vermekte ve müşteri memnuniyetini üst düzeyde sağlamaktadır. Ülkemizin tüm noktalarında bulunan askeri kampüslerin ve jandarma birliklerinin güç kaynaklarının bakım ve tamirat sorumluluğunu halen üstlenmiş bulunmaktadır.

ÜRÜNLERİMİZ;

-KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI

-İNVERTÖRLER

-REGÜLATÖRLER

-AKÜLER



İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 257 30 61 - 0312 257 30 62
Faks 0312 257 30 60
Email imelsan@imelsan.com
Resmi Web Sitesi www.imelsan.com
Adres İstanbul Yolu Üzeri Gersan Sanayi Sitesi 658 Sk. No:10 Ergazi
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri