Atmaca Elektronik San Tic Ltd Şti

  • Elektrik Elektronik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

İkibinli yıllar teknolojinin hayatin her anına girdiği yıllar olarak yaşanmaya devam ediyor. Bireysel ve ortak yaşamın kalitesini yükselten birçok ürün birbiri ardına hayatımıza giriyor. Bu gelişim süreci doğal olarak tüm dünyada tüketicinin beklentilerini değiştiriyor ve yeniliyor. Üreticiler ise oluşan talebi karşılamak için üretim teknolojilerini geliştirmek için çalışıyorlar. Rekabet gücü yüksek bir marka olmanın birinci koşulu da uluslararası standartlarda üretim gücüne sahip olmaktan geçiyor.

Bu gerçekten hareket eden Atmaca Grubu kurulduğu 1979 yılından günümüze kadar pazar bilgisi ve elektronik üretimi deneyimini SUNNY markalı ürünlerine yansıtmaktadır. Atmaca Elektronik İstanbul'daki 110.000 m² lik modern üretim üssünde sahip olduğu yüksek teknoloji tam otomatik üretim makinalarıyla LCD TV, dijital uydu alıcılar ve tüplü TV üretimi gerçekleştirmektedir. DVD ve VCD oynatıcı, klima, müzik ve ev sinema sistemleri dijital fotoğraf makinaları, MP3 MP4 çalarlar ve elektrikli ev aletlerini de ürün portföyünde bulunduran Atmaca Elektronik, sahip olduğu mühendis ve teknik elemanlarıyla üretim bandından çıkan her ürün için istisnasız bir mükemmellik hedeflemektedir.

Ar-Ge departmanı, hassas kalite tasarımdan uygulamaya kadar üretimin her aşamasında takibini sürdürür. Üretimden çıkan her ürün kalite kontrol sonrası Türkiye'nin her yerinde binlerce satış noktasıyla tüketiciye ulaştırılmaktadır. SUNNY markalı ürünlerin tüketiciye ulaşmasıyla birlikte ürünlerin kullanım süresince sorunsuz bir performans göstermesi için 675 satış sonrası destek noktası da devreye girer.

Atmaca Elektronik üretimini büyük bölümünü başta Avrupa ve Ortadoğu olmak üzere tüm dünyaya ihraç etmekte ve % 90 gibi çok yüksek bir ihracat oranı hedeflemektedir.

Atmaca Elektronik hedefleri doğrultusunda yatırımlarını sürdürmekte ve sadece Türkiye'de değil tüm dünyada sayılı markalardan biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

2008 yılının son çeyreğinde başlayıp 2009 yılını da tamamen saracak olan küresel kriz ortamında dahi Atmaca Elektronik yatırımlarına devam etmektedir. Bu meyanda yeni bir şirket olan Atmaca Elektrikli Ev Aletleri şirketi kurularak Küçük Ev Aletleri üretimine de başlanmıştır.

Kurulduğu 1979 yılından itibaren, kaliteyi ve muşteri memnuniyetini ilke edinen Atmaca Elektronik, kazanmış olduğu tecrübeyi ve ürün kalitesini müşterilerine yansıtmayı uzman mühendisleri ve tecrübeli çalışanları sayesinde başarmıştır.

ÜRÜN GRUPLARI
*TELEVİZYONLAR

*UYDU SİSTEMLERİ

*SES / GÖRÜNTÜ

*OTO SİSTEMLERİ

*MUTFAK ÜRÜNLERİ

*KİŞİSEL BAKIM

*TEMİZLİK

*BEYAZ EŞYA

*BİLGİSAYAR

*ISITMA SOĞUTMA

İletişim

Yetkili Bekir KARSLIOĞLU
GSM
Telefon 0212 212 49 71 - 0212 412 12 12
Faks 0212 412 14 99
Email info@sunny.com.tr
Resmi Web Sitesi www.sunny.com.tr
Adres Namık Kemal Mh. Adile Naşit Bulvarı No:40 Esenyurt
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri