Cms Makine

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1995 yılında İstanbul / Türkiye'de kurulan, CMS Cam Makineleri firması Isıcam Makineleri, Cam Kesim Makineleri, Çift Cam Makineleri, Cam İşleme Makineleri, Cam Temperleme Makineleri ve Düz Cam Temperleme Makinelerinin; tasarım, üretim, satış ve teknik destek faaliyetlerini yürütmektedir.

Konusunda Türkiye'de lider olan CMS Cam Makineleri bugün üretiminin yüzde seksenini ihraç yapan alternatif bir dünya markasıdır. Yüzden fazla ülkede dört binden fazla CMS Cam Makinesi binden fazla müşteriye otomasyon sağlamaktadır.

Ürün gamında; 30 çeşit ana ürün ve bunlardan türetilmiş 192 çeşit türetilmiş ürün bulundurmaktadır. Innovasyona gerekli önemi veren CMS Cam Makineleri; Ar-Ge bölümünde nitelikli mühendisleri ile bu ürün gamını müşterilerinin lehine sürekli büyütecek güce sahiptir.

140 çalışan ile kendisine ait 8000 m² kapalı üretim tesislerinde üretim faaliyetlerini sürdüren firma; müşteri taleplerini zamanında karşılayacak kapasiteye sahiptir.

Bir kalite yönetim sistemi yürürlüğe koyan CMS Cam Makineleri, TÜV tarafından ISO 9001:2000 şartlarını sağladığını kanıtlamış ve bu sertifikaya sahip olmuştur.

CMS Cam Makineleri Faaliyetlerini planlarken ve gerçekleştirirken; Kurumsal Kaynak planlaması(ERP) ve bu modüle entegre, Müşteri ilişkileri Yönetimi (CRM) ve Tedarık Zinciri Yönetimi (SCM) Modüllerini kullanmaktadır.

Teknik personel, satış personeli ve yedek parça stoku bulunduran 7 adet dış temsilciliğine sahip CMS Cam Makineleri, nitelikli pazarlama kadrosu ile yurtdışı satış kanallarını her geçen yıl artırmaktadır.

ÜRÜNLERİMİZ;

-Cam Kesim Makineleri

-Çift Cam Makineleri

-Cam İşleme Makineleri

-Cam Temperleme Makineleri

İletişim

Yetkili Cemal SÜMBÜL
GSM 0532 336 45 53 - 0533 657 77 12
Telefon 0216 595 22 66
Faks 0216 595 22 65
Email info@cmsmachine.com
Resmi Web Sitesi www.cmsmachine.com
Adres Ramazanoglu Mh. Sanayi Cd. No:66 Kurtkoy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri