Fersan Makine

  • Makine
  • YALOVA

Hakkımızda

Biz, ülkemizin sanayici ve imalatçılarına doğru üretim teknolojilerini doğru çözümlerle sunmak için varız. Sunduğumuz ürünler ve hizmetler müşterilerimizin daha çok kazanması, büyümesi ve işlerinde fark yaratmaları için vardır.

FERSAN Makina Sanayi ve Ticaret Samih FERSAN 1963 yılında İstanbul Küçük pazarda çalışmalarına başlamıştır. Daha sonra Bayrampaşa ve Yalova'da çalışmalarına devam etmiştir.

Şu anda Türkiye'de 6.000 m2 si kapalı toplam 26.500 m2 alan üzerinde ve yurt dışında 28.000 m2 kapalı alan ile birlikte 40 ton ile 250 ton kapasiteler arasında C tipi ve 315 ton ile 4.000 ton kapasiteler arasında H tipi Eksantrik Presler ithal Ederek çalışmalarına devam etmektedir.


İthal ettiğimiz preslerle , kesme, bükme, yüzeysel ve derin çekme, form lama ve delme işlemleri gerçekleştirilmektedir. Fabrikamızda aynı zamanda Torna, Freze, Giyotin, Matkap ve PLC kontrollü tezgahlarda mevcuttur.

MİSYONUMUZ

Ürünlerimiz, çözümlerimiz, hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olarak, çalışanlarımız ve müşterilerimiz için değer yaratan bir şirket olmak.

Kalite Politikamız:
İç ve dış müşterilerimizin memnuniyetini arttırarak, sürekli gelişimi sağlayıp, maliyetleri azaltarak, sektör el bazda lider firma olmak.


Satış Politikamız:
Ürün ve hizmetlerimiz ile müşterilerimizin gereksinimlerini karşılayarak sorunları çözümleyici bir politika izleyerek "A Kalite" memnuniyet sağlamak.

Çevre Politikamız:
Toplum ve paydaşlarımızla iletişim içerisinde, organizasyonu tanımlı, çevreyle ilgili yasal ve diğer şartlara uygun, çevre sorumluluk bilinciyle, mümkün olan en iyi teknolojileri de kullanarak, proseslerimizin çevre etkilerini kontrol altında tutup kirlenmeyi önleyen ve sürekli gelişen sistemimizle, çevre korumayı; ürün kalitesi ve ekonomisi ile eşdeğer uygulayan firma olmak.

Faaliyet Gösterdiğimiz Ülkeler

Rusya,

Ukrayna,

Almanya,

Hollanda,

Çin,

Türki Cumhuriyetler

Faaliyet Alanlarımız (Makine Satış)

Otomotiv Sanayi

Beyaz Eşya Sanayi

Ferforje Üretim

Dayanıklı Tüketim Malzemeleri

Radyatör Sanayi

........


İletişim

Yetkili
GSM 0555 291 55 56
Telefon 0226 825 41 11
Faks
Email info@fersanmakine.com
Resmi Web Sitesi www.fersanmakine.com
Adres FABRİKA : Bursa-İstanbul yolu üzeri 3.km kirazlı sanayi sitesi (yeni sanayi) üstü Yalova

MERKEZ : Vatan mah hayat sok no 15 Bayrampaşa İstanbul


Şehir YALOVA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri