Zaman Makina

  • Makine
  • KAYSERİ

Hakkımızda

Zaman Makine 1997 yılında Ahmet, Adnan ve Sabit Özpaçacı tarafından Kayseri’de kurulmuştur. Muhtelif makine ve makine yedek parçaları ile fason talaşlı imalat alanında faaliyet göstermektedir. Firmamız Kayseri Organize Sanayi bölgesinde 1000m kapalı olmak üzere toplam 3000m alana sahip olup 14 teknik ve idari personele sahiptir.
Hedefimiz
Firmamızın hedefleri arasında; Alanındaki tüm işleri çağdaş, modern ve güzel bir çalışma ortamında gerçekleştirmek; çalışanların huzur ve mutluluğunu, ekonomik refahını, üretkenliğini ve uyumunu artıracak her türlü tedbiri almak; En modern teknolojileri ve üretim tekniklerini kullanarak müşterilerine kaliteli ve ekonomik parçalar imal etmek; Yenilikleri sürekli araştıran ve kazanmaya çalışan bir yapıyı oluşturmak; Müşteri memnuniyetini sağlayacak her hususu taviz vermeden uygulamak; Kaliteli üretimi bir hayat tarzı haline getirip kalitesiyle markanın piyasada kesin bir güven kazanmasına ve bu güvenin kalıcı olmasına çalışmak vardır.


Çalışma Konumuz
Zaman Makine, makine imalatında gereksinim duyulan her türlü parça imalatı ile bunların montaj ve alt montaj işlemlerini, fonksiyonel testlerini teknik gereklerine uygun bir biçimde geliştirmektedir. Bu çalışmalar her türlü vasıta, araç ve gereçlerdeki elektronik donanımları da kapsar.Ayrıca yeni sistemler üzerinde araştırma- geliştirme çalışmaları da yapılarak bilgi,imalat ve teknolojiler geliştirilir. Bu işlemler sözleşmeler çerçevesinde başka şirketler için de yapılır.

REFERANSLARIMIZ;

1 : Ulutaş Tekstil A.Ş.
2 : Isısan A.Ş.
3 : Kaydöksan A.Ş.
4 : Merkez Çelik A.Ş.
5 : İstikbal Mobilya A.Ş.
6 : Boytaş A.Ş.
7 : Koza Tekstil A.Ş.
8 : Atlantik Halıcılık A.Ş.
9 : Güven Makine LTD. ŞTİ.
10 : Ercan Soba A.Ş.
11 : Birlik Mensucat A.Ş.
12 : Hes Makine A.Ş.

İletişim

Yetkili Sabit ÖZPAÇACI
GSM
Telefon 0352 321 28 10 - 0352 321 25 35
Faks 0352 321 27 84
Email info@zamanmakina.com
Resmi Web Sitesi www.zamanmakina.com
Adres Organize Sanayi Bölgesi 9. Cad. No: 6
Şehir KAYSERİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri