Göker İş Makineleri

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

GÖKER A.Ş. 1974 yılında kurulmuş olup, Beton santraları ve Mobil beton santralarının imalatı, Beton Pompaları, Transmikserler, Beton Finişerleri, ve Geri Kazanım Ünitelerinin imalatı ve servis hizmetlerini sağlamakta tüm ürünlerinin yurtiçi ve yurtdışı pazarlama hizmetlerini yürütmektedir.

Göker hedeflerine doğru seçkin partneleri, Beton Pompalarında WAITZINGER / KLEIN / ALMANYA, Transmikserlerde INTERMIX/ALMANYA ve yüksek yeknoloji modern Beton santralarında SIMEM/ITALYA ve Beton finişerlerinde GOMACO/ABD ile birlikte yürümektedir.

TS EN ISO 9001:2000 belgesine sahip olan Göker Türkmenistan, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Hollanda, Almanya, Romanya, Bulgaristan, Belçika,İngiltere, Arnavutluk, Kosova, Rusya, Ukrayna, Sibirya, Kore, Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai, Suudi Arabistan, Katar, Suriye, Irak, Libya, Ürdün, Tunus, Cezayir, Lübnan, Nahçıvan, Tacikistan, Afganistan, Sudan, Yemen, Ekvator Ginesi gibi birçok ülkeye ürünlerinin ihracatını yapmaktadır.

GÖKER imalatını ve satışını yaptığı tüm ürünlerin satış sonrası teknik ve bakım hizmetlerini de beraberinde sunmaktadır.

Göker satış ve satış sonrası hizmeti verdiği sistemler:

sabit ve mobil beton santraları : SIMEM marka(İtalya), planet ve çift şaftlı (twinshaft) tipi karıştırıcı kazanı ile donatılmış, saatte 30m³'den 300m³'e kadar çeşitli kapasitelerde beton santraları.

Kamyona monteli ve sabit tip beton pompaları : WAITZINGER/KLEIN marka (Almanya), 37m'den 58m'ye kadar çeşitli erişme yüksekliklerinde mobil beton pompaları, 60,85,110m³ kapasiteye kadar sabit beton pompaları.
Transmikserler : INTERMIX marka (Almanya), 8m³'den 16m³ kapasiteye kadar.
Beton finişerleri : Beton döşeme teknolojisinde Dünya lideri GOMACO marka (ABD) beton finişerleri.
Geri kazanım üniteleri : SIMEM marka (İtalya) saatte 10m³ ve 25m³ kapasiteli beton geri kazanım üniteleri.

GÖKER 1974'den bugüne müşterilerine:

1132 Beton Pompası
3965 Transmikser
915 Beton Santralı
Sağlamış olmaktan ve GÖKER SERVİS olarak 7 gün X 24 saat boyunca güvenilir mühendislik kadrosu, teknik ekibi, yurt geneline yayılmış olan bayi ağı ve gezici servisleri iel SERVİS VE YEDEK PARÇA hizmeti vermekten gurur duyar.

Misyonumuz - Vizyonumuz

Etkinliğimiz, çevikliğimiz ve örgütsel verimliliğimizle;

Müşterilerimize,
Çalışanlarımıza,
Topluma ve çevreye
kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde artırmaktır. GÖKER İŞ MAKİNALARI SAN. Ve TİC.A.Ş. yaygın tesisleri, çok sayıda beton santralı, transmikserler, beton finişer’ i ve beton pompasından oluşan geniş filosu, uzman ve eğitimli kadrosu, entegre bilgisayar ağı ve tam otomasyonu ile dünya standartlarında hizmet vermektedir.

Şirketimizde, hammadde, ürün ve hizmet kalitesi, süreçlerin verimliliği, yönetimin etkililiği ve sürekli gelişim için bilimsellik, deney, ölçme ve analiz temelleri üzerinde inşa edilmiş bir anlayış hakimdir.

Yurt dışındaki firmalarla olan ortak çalışmalarımızla birlikte ürünlerimizde en son teknolojinin ve teknolojik uygulamaların yapılmasını sağlayarak müşterilerimize Avrupa standartlarında ürünlerin son teknolojileriyle beraber verilmesini sağlamaktayız.

Vizyonumuz

Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, beklediklerinden daha kaliteli hizmet ile karşılamak temel hedefimizdir.

Topluma, doğal çevreye ve insanlığa yararlı olmak için azami çaba gösteririz.

En büyük önemi insan beynine veririz ve sürekli insana yatırım yaparız.

Etkin ekip çalışmasına inanırız.

Her düzeyde ve her boyutta açık iletişime inanırız.

Çalışmalarımızı yaratıcı ve üretken kılan "istek" enerjisine inanırız ve bunu sağlarız.

Firmamızda çalışan herkesin "kendi işinin lideri" olduğuna inanırız.

Göker’in ortaya koyduğu mükemmel örneğin ülke ekonomisi genelinde örnek alınacağına ve büyük katkısı olacağına inanırız.

Çözümcülük, sürat ve dakiklik için, verdiğimiz sözleri tutmak için hergün canla başla çalışıyoruz. Takdirlerinize erişmek en büyük dileğimizdir


ÜRÜNLERİMİZ;

-BETON SANTRALLERİ

-BETON POMPALARI

-TRANSMİKSERLER

-GERİ KAZANIM ÜNİTELERİ

-GOMACO - BETON FİNİŞERİ


İletişim

Yetkili Dilek KAYZER
GSM
Telefon 0312 267 09 94 - 0212 223 75 23
Faks 0312 267 09 99 - 0212 223 73 47
Email dilek@goker.com.tr
Resmi Web Sitesi www.goker.com.tr
Adres ANKARA OFİS VE FABRİKA
Uygurlar cad. N:3 OSB Sincan ANKARA

İSTANBUL OFİS
Köybaşı cad. N:48-2 Yeniköy İSTANBUL

Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri